Her får i min opskrift på den mest cremede og lækre kyllingelasagne.

Opskrift på kyllingelasagne
Her får i min opskrift på den mest cremede og lækre kyllingelasagne.

Servings: personer
Kyllingelasagne
Her får i min opskrift på den mest cremede og lækre kyllingelasagne.
Ingredients
Kødsauce
- 2 stk. Kyllingebryst filet skåret i tynde skiver
- 2 dåser Flåede tomater
- 2 spsk. Tomatpuré
- 2 stk. Løg finthakkede
- 2 fed Hvidløg hakket
- 8-10 stk. Champignon skåret i skiver
- 4 håndfulde Spinat
- 2 spsk. Paprika
- 1 spsk. Sukker
- 2 deciliter Fløde
- Salt og Peber
Mornaysauce
- 2 spsk. Smør
- 2 spsk. Hvedemel
- 3-4 deciliter Mælk
- 100 gram Parmesan friskrevet
- Salt og Peber
Lasagne
- Lasagneplader
- 4-5 håndfulde Ost friskrevet, til topping. Jeg brugte emmentaler og hvid cheddar
Instructions
Kødsauce
- Svits kylling, champignon, løg og hvidløg i en gryde eller pande med høje kanter.Tilsæt tomatpuré og lad det stege et par minutter. Tilsæt resten af ingredienserne til kødsaucen og lad det hele små simre i mindst 20 minutter. Smag til med salt og peber.
Mornaysauce
- Smelt smør i en gryde, og tilsæt mel. Pisk det grundigt sammen på middel varme. Skru op for varmen og tilsæt mælk imens du pisker. Lad saucen koge godt igennem imens du pisker, og skru derefter ned for varmen. Tilsæt parmesan og lidt revet muskatnød. Smag til med salt og peber.
Lasagne
- Saml lasagnen: Start med kødsauce og mornaysauce, derefter lasagne plader. Slut af med kødsauce (jeg havde 3 lag lasagneplader i denne lasagne).Drys revet ost ovenpå. Pak lasagnen ind i sølvpapir og bag den i 45 minutter på 200 grader varmluft. Lad lasagnen trække i 15-30 minutter inden servering.
Notes

Følg mig på Instagram her.