Go Back
+ servings
Kyllingelasagne
Servings: 4 personer

Kyllingelasagne

Her får i min opskrift på den mest cremede og lækre kyllingelasagne.
Author: Laurasahl
Ret: Hovedret
Keyword: Aftensmad, Kylling, Kyllingebryst, lasagne, ost, tomater
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 1 time 10 minutter
Hviletid: 15 minutter

Grej

[the_ad id="142757"]

Ingredienser

Kødsauce

  • 2 stk. Kyllingebryst filet skåret i tynde skiver
  • 2 dåser Flåede tomater
  • 2 spsk. Tomatpuré
  • 2 stk. Løg finthakkede
  • 2 fed Hvidløg hakket
  • 8-10 stk. Champignon skåret i skiver
  • 4 håndfulde Spinat
  • 2 spsk. Paprika
  • 1 spsk. Sukker
  • 2 deciliter Fløde
  • Salt og Peber

Mornaysauce

  • 2 spsk. Smør
  • 2 spsk. Hvedemel
  • 3-4 deciliter Mælk
  • 100 gram Parmesan friskrevet
  • Salt og Peber

Lasagne

  • Lasagneplader
  • 4-5 håndfulde Ost friskrevet, til topping. Jeg brugte emmentaler og hvid cheddar
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

Kødsauce

  • Svits kylling, champignon, løg og hvidløg i en gryde eller pande med høje kanter.
    Tilsæt tomatpuré og lad det stege et par minutter.
    Tilsæt resten af ingredienserne til kødsaucen og lad det hele små simre i mindst 20 minutter.
    Smag til med salt og peber.

Mornaysauce

  • Smelt smør i en gryde, og tilsæt mel.
    Pisk det grundigt sammen på middel varme.
    Skru op for varmen og tilsæt mælk imens du pisker. Lad saucen koge godt igennem imens du pisker, og skru derefter ned for varmen.
    Tilsæt parmesan og lidt revet muskatnød.
    Smag til med salt og peber.

Lasagne

  • Saml lasagnen:
    Start med kødsauce og mornaysauce, derefter lasagne plader.
    Slut af med kødsauce (jeg havde 3 lag lasagneplader i denne lasagne).
    Drys revet ost ovenpå.
    Pak lasagnen ind i sølvpapir og bag den i 45 minutter på 200 grader varmluft.
    Lad lasagnen trække i 15-30 minutter inden servering.

Noter

Kyllingelasagne