
Opskrift på kyllingebryst i airfryer
Velsmagende og let måde at tilberede dit kyllingebryst på i en dejlig airfryer-opskrift. Denne metode til tilberedning af kyllingebryst sikrer et saftigt indre med en dejligt overflade, og det hele klares på under 20 minutter. Perfekt for travle hverdage, når du ønsker et sundt og lækker måltid uden besvær.

Kyllingebryst i airfryer
Grej
Ingredienser
- 2 stk. Kyllingebryst
- Salt og Peber
- Krydderier f.eks. paprika, cayennepeber og løgpulver – kan udelades
- Olie smagsneutral
Sådan gør du
- Tænd din airfryer på 185 grader.
- Kom olien, salt, peber og evt. krydderier i en frysepose eller en skål.
- Tilsæt kyllingebrystfileterne. Hvis du bruger en pose, så luk den let og ryst det hele godt sammen. Hvis du bruger en skål, så gnid krydderierne rundt i kædet.
- Lad det stå og trække i 5 minutter. Hvis du har tiden, så kan det sagtens stå i 20-30 minutter på køkkenbordet eller natten over på køl,
- Kom kødet i airfryeren.
- Tilbered dem i 8 minutter og vend dem. Kom evt. lidt mere olie på toppen.
- Tilbered dem i 8 minutter mere.
- Tag dem ud og lad dem hvile på et skærebræt (udækket) i 5-10 minutter.
- Krydr gerne med friskkværnet peber og lidt flagesalt.
- Velbekomme.