ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kyllingebryst i airfryer

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

19. april 2024
Opskrift på saftigt kyllingebryst tilberedt i airfryer. Lær hvordan du laver perfekt krydrede og sprøde kyllingebryster med minimal indsats. Et hurtigt måltid, der er ideelt til en aktiv livsstil.
Kyllingebryst i airfryer

Opskrift på kyllingebryst i airfryer

Velsmagende og let måde at tilberede dit kyllingebryst på i en dejlig airfryer-opskrift. Denne metode til tilberedning af kyllingebryst sikrer et saftigt indre med en dejligt overflade, og det hele klares på under 20 minutter. Perfekt for travle hverdage, når du ønsker et sundt og lækker måltid uden besvær.


Kyllingebryst i airfryer
Antal: 2 personer

Kyllingebryst i airfryer

Opskrift på saftigt kyllingebryst tilberedt i airfryer. Lær hvordan du laver perfekt krydrede og sprøde kyllingebryster med minimal indsats. Et hurtigt måltid, der er ideelt til en aktiv livsstil.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 18 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. Kyllingebryst
  • Salt og peber
  • Krydderier f.eks. paprika, cayennepeber og løgpulver – kan udelades
  • Olie smagsneutral

Sådan gør du

  • Tænd din airfryer på 185 grader.
  • Kom olien, salt, peber og evt. krydderier i en frysepose eller en skål.
  • Tilsæt kyllingebrystfileterne. Hvis du bruger en pose, så luk den let og ryst det hele godt sammen. Hvis du bruger en skål, så gnid krydderierne rundt i kædet.
  • Lad det stå og trække i 5 minutter. Hvis du har tiden, så kan det sagtens stå i 20-30 minutter på køkkenbordet eller natten over på køl,
  • Kom kødet i airfryeren.
  • Tilbered dem i 8 minutter og vend dem. Kom evt. lidt mere olie på toppen.
  • Tilbered dem i 8 minutter mere.
  • Tag dem ud og lad dem hvile på et skærebræt (udækket) i 5-10 minutter.
  • Krydr gerne med friskkværnet peber og lidt flagesalt.
  • Velbekomme.