Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Airfryer test – Her er de 10 bedst anmeldte airfryere

REDAKTION | 1. november 2022

Airfryeren har taget madlavningsverdenen med storm i de seneste år med sin evne til at fremstille sprøde, lækre madvarer ved hjælp af lidt eller ingen olie. Dette har også ført til et væld af airfryer test rundt omkring på internettet, alle med det formål, at få folk til at finde deres nye airfryer ud fra et informeret grundlag. I denne airfryer test har vi udvalgt de 10 bedst anmeldte airfryers og sammenlignet dem med hinanden, for at give dig det komplette overblik over hvilke airfryers, der er de bedste på markedet.

En airfryer fungerer ved at cirkulere varm luft rundt om maden ved høj hastighed, hvilket skaber en sprød yderside uden det ekstra fedt og de kalorier, som traditionelle frituremetoder giver. Ud over sundere madlavning kræver airfryers også mindre rengøring, da der ikke er noget olie at skulle rengøre. En anden fordel er airfryerens alsidighed – fra pommes frites til kyllingevinger til ristede grøntsager – mulighederne for at tilberede måltider er næsten uendelige. Men hvad skal man gå efter, når man skal vælge en airfryer?

Dette kan være svært at finde ud af, hvis man ikke har erfaring med airfryers. Dette er også en af grundende til at vi har lavet denne airfryer test – for at du kan få alle de informationer du har brug for, angående de muligheder en airfryer giver dig til din madlavning, sådan så du kan vælge den airfryer der matcher dine behov bedst. I denne airfryer test har vi inkluderet alle de informationer du har brug for, for at kunne danne dig et godt overblik over hvad en airfryer skal kunne, så du kan finde den bedste for dig.

Info om denne test: I denne guide vil du finde en liste over produkter, som er nogle af de mest populære produkter på markedet. Holdet bag GastroFun har ingen relation med producenterne af produkterne. Guiden skal derfor udelukkende ses som lavet med det formål at hjælpe dig på vej, hvis du mangler en airfryer til dit hjem/køkken/arbejdsplads.

Ninja AF300UK
Ninja AF300EU

Ninja AF300EU

 • Futuristisk design
 • To stegekurve
 • DualZone-teknologi

Ninja AF300UK airfryer er en gamechanger når det kommer til madlavning. Ikke alene har den DualZone-teknologi, der giver mulighed for jævn tilberedning, men den indeholder også to stegekurve, der betyder, at du kan tilberede to separate retter på én gang eller fordoble mængden af din yndlingsret. Uanset om du skal lave sprøde pommes frites, kyllingelår eller nuggets, så kan Ninja AF300UK klar opgaven for dig, effektivt og hurtigt og let. Det har aldrig være lettere at tilberede lækre måltider og Ninja AF300UK er et godt eksempel på hvad der sker, når man kombinerer praktiske funktioner med moderne design.

En airfryer med rigtigt mange muligheder

Mange vælger at købe en airfryer, fordi det gør madlavningen lettere, men begår den fejl at de ikke udforsker hvad der egentlig kan lade sig gøre. Ninja AF300UK indbyder til at eksperimentere og udforske tilberedningen af ens yndlingsretter og giver en lyst til at prøve nye ting. De to stegekurve gør at det er muligt at lave pommes frites og kylling på samme tid, eller noget helt andet. Alt er muligt, da denne model er i stand til både at stege, grille og endda bage. Alene af den grund, er der tale om en airfryer man bør opleve og dermed overveje, som ens nye airfryer. Så hvis du leder efter en god airfryer, er den lige her.

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 397 x 315 x 370 mm (H x B x D)
 • Kapacitet: 2 kg
 • Effekt: 2400 W
 • Vægt: 8,2 kg
Cosori Premium Smart CS158-AF
Cosori Premium Smart CS158-AF

Cosori Premium Smart CS158-AF

 • 11 programmer
 • Stor kapacitet
 • Moderne design

Hvis du leder efter en airfryer, som ikke bare er effektiv og pålidelig, samt i stand til tilberede større måltider til perfektion, men samtidig gerne vil have en moderne maskine som er flot at se på, så er Cosori Premium Smart det helt rigtige valg for dig. Denne airfryer kombinere effektivt og design med det resultat, at man få en af de bedste airfryers på markedet. Man får utroligt meget for sine penge, ved at købe denne premium model. Ikke nok med at den er i stand til at levere perfekte resultater, når det kommer til kvaliteten af ens måltider, så har den også den mest moderne teknologi på markedet.

Mulighed for tilslutning til app gør den til et moderne vidunder

Endnu et bevis på, at Cosori Premium Smart CS158-AF er en af de mest moderne og teknologiske airfryers på markedet, er muligheden for at kombinere den med VeSync-appen. Denne app indeholder mere end 100 opskrifter og videoer, som man kan bruge til at udforske en kulinariske sider. Det også muligt se ens madlavningshistorik, samt oprette egne opskrifter og styre forskellige indstillinger, som for eksempel tilberedningstider og temperaturer. Vi tør godt sige, at vi har med en af de mest smarte og funktionelle airfryers på markedet at gøre og dermed et oplagt valg til dig, der elsker moderne teknologi.

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 300 x 320 x 300 mm (H x B x D)
 • Antal programmer: 13
 • Total kapacitet: 2,2 kg
 • Vægt: 5,2 kg
Philips Avance Collection XXL HD9650:90
Philips Avance Collection XXL HD9650:90

Philips Avance Collection XXL HD9650/90

 • Varmer jævnt
 • Minimum brug af olie
 • Let at betjene

Philips Avance Collection XXL HD9650/90 airfryer er en airfryer i absolut topklasse. Den gør det muligt at lave en lang række lækre retter helt uden brug af olie, uden at det går på kompromis med smag eller sprødhed. Den er udstyret med den såkaldte Twin TurboStar-teknologi, der i sin enkelthed går ud på, at varm luft cirkulerer rundt i airfryeren, som varmer med jævnt helt uden brug af olie. Dette gør at de før usunde retter pludselig er meget sundere, da man kan spare helt op til 90% olie. Det er især en fordel når man skal lave pomme frites og forskellige former for kylling. Alt i alt så er der tale om en airfryer, som kan levet op til stort set alle behov man end måtte have, og derfor en oplagt tilføjelse til ens køkkenudstyr.

Effektiv og pålidelig airfryer som er let at betjene

En af de helt store fordele ved Philips Avance Collection XXL, er at den er enkel og let at betjene, selv for personer der ingen erfaring har med brugen af airfryers. Denne airfryer er udstyret med QuickControl, hvilket indebærer en smart og praktisk digital skærm, som gør at man let kan skabe et overblik over de forskellige funktioner og hvordan man bruger dem. Det, sammenlagt med de 5 installerede programmer, gør at der er tale om en airfryer som er utroligt let at bruge uden at man skal sætte sig ind i en masse funktioner, men blot kan tage den ud af kassen, varme den op, smide fritterne i og sætte sig til bords.

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 316 x 322 mm (H x D)
 • Antal indstillinger: 5
 • Antal programmer: 5
 • Vægt: 6,7 kg
Philips Airfryer XXL HD9867
Philips Airfryer XXL HD9867

Philips Airfryer XXL HD9867

 • Lækkert design
 • Stor kapacitet
 • Meget for pengene

Når det kommer til madlavning, kan en konventionel indbygningsovn være tidskrævende at bruge og ofte med ujævn varme og halvfærdig mad til følge. Med Philips Airfryer XXL kan du nyde de samme smagsoplevelser som du er vant til, bare i en mere sprød og sund udgave. Ved hjælp af varmluft tilbereder den dine måltider jævnt og perfekt, og man få et nærmest perfekt resultat hver gang man bruger den. Dens XXL-kapacitet kan tilberede store portioner på én gang, hvilket gør at man først og fremmest slipper for at skulle flere bageplader, ligesom der muligt at lave et måltid til hele familien på én gang. Det gør at Philips XXL HD9867 er et oplagt valg til børnefamilien, personer der ofte har gæster på besøg til middag.

Aftagelige dele tåler maskinvask og letter rengøring

Udover at være en airfryer med utroligt mange fordele når det kommer til selve madlavningen, så har Philips XXL HD9867 også en stor fordel når det kommer til rengøring. Den er hurtig og let at rengøre, da alle aftagelige dele tåler at komme i opvaskemaskine. Det gør at man slipper for at skulle står og skrubbe, ligesom det kan være svært at nå rundt i alle hjørner, med en almindelige vaskebørste. Efter brug tager man blot kurven og risten ud, sætter dem i opvaskemaskinen og så vil man lynhurtigt have fuldstændig rene dele og en airfryer som er klar, til at tilberede dit eller jeres næste måltid. Det har aldrig været lettere.

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 316 x 322 x 433 mm (H x B x D)
 • Kapacitet: 1,4 kg
 • Effekt: 2225 W
 • Vægt: 7,9 kg
OBH Nordica Easy Fry Deluxe
OBH Nordica Easy Fry Deluxe

OBH Nordica Easy Fry Deluxe

 • Stilrent design
 • Let at bruge
 • Tåler maskinvask

Er du på udkig efter et sundere alternativ til traditionelle stegemetoder og på samme tid undgå at skulle håndtere stegeos og fedtede emhætter? Så er OBH Nordica Easy Fry Deluxe airfryer. Denne multifunktionelle køkkenmaskine kan stege, bage og grille ved hjælp af kun en brøkdel af den olie, eller slet ingen, der er nødvendig for konventionel stegning. Den har også justerbar temperaturkontrol og en timerfunktion for nem madlavning. Desuden gør den non-stick-belægning og de aftagelige dele den utroligt let at rengøre. Betjeningen foregår også let, ved hjælp det praktiske kontrolpanel og de indbyggede indstillinger og programmer. Det har aldrig været lettere at lave måltider som er perfekte hver gang.

Stilrent Dansk design som man kender det

Easy Fry Deluxe fra Danske OBH er kendetegnet ved sit stilrene look, som man kender det fra dansk og nordisk design generelt. Her ikke så mange dikkedarer, men blot en funktionel og pålidelig airfryer, som samtidig er enkel og flot at se på. Det stilrene design gør også, at den let passer ind i ethvert køkken og i nogle tilfælde, endda kan være en tilføjelse, der vil være med til at højne niveauet. På de fleste områder er der tale om en funktionel, pålidelige og stilren airfryer, som kan tilberede lækre, oliefri og velsmagende måltider, som enhver hjemmekok stærkt bør overveje at investere i. Det vil man ikke komme til at fortryde.

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 391 x 326 mm (H x D)
 • Antal programmer: 8
 • Skålvolumen: 4,2 liter
 • Kapacitet: 1,2 kg
Princess 182065
Princess 182065

Princess 182065

 • Touch-display
 • 10 automatiske programmer
 • Ingen brug af olie

Princess 182065 tilbyder en række funktioner, der gør den til en topklasses tilføjelse til ethvert køkken. Det digitale touch-display giver mulighed for nem justering af temperatur og timer samt valg af et af de 10 automatiske programmer. Princess 182065 har også hele 3 bakker der gør, at man kan tilberede hele måltider på en gang. Her er både plads til kylling, pommes frites og grøntsager. Det er både praktisk og tidsbesparende og gør at man ikke behøver at stå i køkkenet længere end nødvendigt. Alt i alt, så er der tale om en airfryer i topklasse, som kan være med til at gøre tilberedningen af jeres måltider til en leg.

Utroligt let at rengøre efter brug

Udover at være praktisk og let at bruge, så er Princes 182065 også utroligt let at rengøre, når man er færdig med at bruge den. Den er udformet rektangulært indvendigt, hvilket gør det let at nå rundt i alle hjørner, og de markerede og aftagelige dele, tåler alle at komme i opvaskemaskinen. Ikke nok med at det aldrig har været lettere at tilberede lækre måltider, så har rengøringen heller aldrig været lettere. Med alt dette i tankerne, så burde der ikke være så meget at overveje hvis man er på udkig efter en airfryer. Princes 182065 har alle de funktioner og programmer man har brug for, og meget mere til.

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 400 x 385 x 385 mm (H x B x D)
 • Antal programmer: 10
 • Effekt: 1500 W
 • Kapacitet: 10 liter
Fritel My SnackTastic 4202
Fritel My SnackTastic 4202

Fritel My SnackTastic 4202

 • Til mindre portioner
 • Hurtig opvarmning
 • Hurtig tilberedning

Fritel My SnackTastic 4202 er en kompakt airfryer, der gør det nemt at nyde sundere versioner af dine foretrukne stegte retter. Dens lille størrelse gør den perfekt til personer der bor alene eller ikke har så meget plads. Dens alsidighed giver dig mulighed for at tilberede en bred vifte af retter fra frosne snacks til friske grøntsager. De dele, der tåler opvaskemaskine, gør rengøringen til en leg, og den justerbare temperaturkontrol og timer gør det nemt at opnå det perfekte niveau af sprødhed til hver ret. Alt i alt er Fritel My SnackTastic 4202 en lille men alsidig og effektiv airfryer, der levere et godt resultat hver gang.

Hurtig opvarmning og hurtig tilberedning

Fritel My SnackTastic 4202 har mange fordele. Den varmes hurtigt op og du kan have varme, lækre snacks eller mindre måltider klar på få minutter, hvilket gør det nemt at mætte den lille sult. Dens kompakte design gør den også til det perfekte valg til små køkkener eller lejligheder med begrænset bordplads. En sidste fordel der er værd at nævne, er strømforbruget. På grund af sin størrelse bruger SnackTastic 4202 meget mindre strøm end andre airfryers på markedet og endnu mindre en konventionelle ovne. Dette er blot endnu et plus i bogen og gør at det er en airfryer, man stærkt bør overveje at investere i.

Udvalgte specifikationer:

 • Volumen: 2 liter
 • Kapacitet: 0,6 kg
 • Max temperatur: 200°C
 • Effekt: 1000 W
Cosori CP158-AF
Cosori CP158-AF

Cosori CP158-AF

 • Elegant design
 • Minimal brug af olie
 • Stor kapacitet

Cosori CP158-AF airfryer er ikke kun en stilfuld tilføjelse til køkkenet, den er også yderst effektiv og let at bruge. Den store kurv på 5,5 liter giver rigelig med plads til tilberedning af måltider til hele familien eller til middagsselskaber. Airfryeren har et bredt temperaturområde og hele 13 programmer, der giver mulighed for mange forskellige tilberedningsmuligheder. Derudover kommer CP158-AF også med justerbar termostat, optøningsfunktion og timer, der alt sammen er med til at gøre madlavningen til en leg.

En airfryer der er et sundt alternativ til traditionelle ovne

CP158-AF-luftfrituren er et sundere alternativ til traditionelle ovne. For det første kræver den ingen eller kun et minimalt brug af olie, hvilket reducerer fedtindholdet i måltiderne dramatisk. Derudover tilbereder airfryeren maden hurtigt ved hjælp af varm luft der cirkulere i maskinen. Det sikrer at man få et jævnt og sprødt resultat hver gang og at man derfor slipper for oplevelser med ovne, der ikke varmer maden jævnt og dermed gør, at man få halvfærdige måltider som resultat. Alt i alt er der tale om en airfryer i toppen af hvad der findes på markedet og dermed en sikker investering, til dem der vil have lækre måltider hver gang.

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 300 x 320 x 300 mm (H x B x D)
 • Skålvolumen: 5,5 liter
 • Kapacitet: 2,2 kg
 • Vægt: 5,2 kg
Princess Aerofryer Oven DeLuxe
Princess Aerofryer Oven DeLuxe

Princess Aerofryer Oven DeLuxe

 • Stor effekt
 • Høj kapacitet
 • Nemt at betjene

Hvis du er på udkig efter en airfryer, som har en stor effekt og høj kapacitet, som samtidig er let at bruge, så er Princess Aerofryer Oven DeLuxe et oplagt valg. Her er tale om en alsidig airfryer, der kan tilberede et væld af forskellige retter til perfektion, hver gang man bruger den. Den er støjsvag i forhold til andre airfryers på markedet, hvilket er en fordel i sig selv, og skal den ikke bruge tid på at varme op først, men kan bruges fra det øjeblik man tænder for den. Det gør den til en effektiv og pålidelige airfryer, som kan tilberede dine yndlingsmåltider let, hurtigt og perfekt, hver gang du bruger den. Så hvis du leder efter en airfryer som kan lidt af det hele, plus meget mere til, så er Princess Aerofryer Oven DeLuxe det rette valg.

En airfryer der ikke bare er let at bruge men også let at rengøre

Når det kommer til køkkenmaskiner generelt, så er en af de ting som mange klager over, at de kan være utroligt svære at få ordentligt rene. Sådan er det ikke med Princess Aerofryer Oven DeLuxe. Her er tale om en airfryer hvor man også har haft fokus på let rengøring, hvilket kan ses i det, at det er muligt at vaske nogle dele i opvaskemaskinen. Det gør at man ikke blot får en airfryer som er let at betjene, med gode resultater til følge, men også en airfryer som er let at rengøre og hurtigt er klar til at bruge igen, og igen.

Udvalgte specifikationer:

 • Antal programmer: 10
 • Temperaturområde: 30-200°C
 • Effekt: 1800 W
 • Volume: 3 liter
Xiaomi Mi
Xiaomi Mi

Xiaomi Mi

 • Alsidig airfryer
 • Effektiv i brug
 • Bredt temperaturområde

Xiaomi Mi er en utroligt alsidig airfryer, som har et innovativt design, der gør den både lækker at se på, men også i stand til at tilberede lækre måltider samtidigt. Den har et vertikalt layout som er unikt for en airfryer, hvilket også gør at der er mere plads inden i selve airfryeren og dermed øger kapaciteten. Dette øger også effektiviteten af varmefordelingen og gør at man få et perfekt resultat hver gang. Den har indbygget justerbar timer, der gør at man kan sætte den i gang med forsinket start, ligesom de brede temperaturområde gør det muligt at tilpasse den til stort set alle de retter som du kan forestille dig, eller har lyst til at tilberede. Alt i alt, så er der tale om en yderst moderne og effektiv airfryer som er et godt valg.

Aftagelige dele der tåler maskinvask letter rengøringen

Når det kommer til airfryers, så har mange modeller det problem, at de er designet på en måde der gør det svært at få dem helt rene. Dette problem har man ikke med Xiaomi Mi, til dels på grund af det vertikale design, men også fordi de aftagelige dele tåler maskinvask. Det betyder at det vertikale design gør den let at rengøre indvendig og de aftagelige dele der tåle opvaskemaskine, blot lægges i opvaskemaskine, som herefter sørger for at få delene rene. Det er nemt og hurtigt og gør man ikke skal spilde en masse tid, på at gøre den ren efter brug. Leder efter en effektiv airfryer der er let at rengøre, skal du vælge Xiaomi Mi.

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 335 x 252 x 304 mm (H x B x L)
 • Skålvolumen: 3,5 liter
 • Effekt: 1500 W
 • Kapacitet: Op til 5 personer

Hvad er en airfryer?

En airfryer er et køkkenredskab, der bruger varm luft i stedet for olie til at tilberede og sprøde madvarer. Den adskiller sig fra konventionelle ovne ved at cirkulere den varme luft med en højere hastighed, hvilket giver hurtigere tilberedningstider og en sprødere konsistens. Ud over at være en mere effektiv og pålidelig tilberedningsmetode bruger en airfryer også mindre strøm end en konventionel ovn. Airfryernes kompakte størrelse sparer også værdifuld plads i køkkenet sammenlignet med størrelsen på traditionelle ovne. Mens nogle frygter, at brugen af en airfryer kan resultere i tør eller utilstrækkeligt gennemstegt mad og derfor afholder sig fra at købe en airfryer, så har mange allerede opdaget alle de fordele man får, ved at bruge en airfryer som sin go-to køkkenmaskine, uanset hvilke retter de ønsker at tilberede til familie og venner.

Hvordan bruger man en airfryer?

En airfryer fungere ved hjælp af cirkulation af varm luft. Man åbner blot skuffen ind til stegekurven, lægger sine madvarer ned i kurven og lukker til. Herefter kan man vælge, at selv indstille temperatur og tid, eller man kan benytte sig af et af de mange forudindstillede og automatiske programmer. Der kan selvfølgelig være forskel på hvilke programmer en billig airfryer har, kontra en airfryer bedst i test vinder, men i det store hele, så fungere de forskellige modeller på den samme måde. Har du aldrig brug en airfryer? Bare rolig – airfryers er generelt utroligt intuitivt designede og dermed lette at bruge. Det kræver et minimum af forberedelse, da det er så let at gå til, at man blot behøver at skimme manualen igennem inden man går i gang. Herefter vil man på egen hånd opleve, hvor let det faktisk er at bruge en airfryer til sin madlavning og hvor mange forskellige måltider der pludselig bliver meget lettere at tilberede – måske endda retter som man aldrig rigtigt har haft succes med at lave. En airfryer fjerner besværet og gør det let at tilberede mad.

Flæskesteg i airfryer
Lækker og velsmagende udgave af en kamsteg tilberedt i en airfryer. Jeg vil gerne indrømme at jeg var lidt skeptisk overfor denne tilberedningsmetode, men det er jeg bestemt ikke mere efter at have testet den.
Læs opskriften her
Flæskesteg i airfryer

Hvad kan man lave i en airfryer?

En af de helt store fordele ved airfryers er, at de er utroligt alsidige og giver mulighed for både at stege, grille og bage sin mad, på samme måde som en konventionel ovn. Det er ikke så meget et spørgsmål om hvad man kan lave i en airfryer, men mere om hvad man har fantasi til at lave i sin airfryer ovn. Hvis man ikke selv har et væld af idéer, er det let at finde hjemmesider og grupper på de sociale medier, som bugner af forskellige opskrifter og idéer, til hvad man kan lave i sin airfryer. Uanset om man har en airfryer xxl ovn eller en af de mindre modeller, så er det muligt at finde lækre opskrifter, som kan være med til at imponere. Når det kommer til airfryers, så kan man købe en airfryer på tilbud eller en dyr model. Uanset hvad man vælger at investere i, så er der garanti for at man kan tage sin madlavning til helt nye højder og derved imponere sin familie, sine venner og naboer, eller hvem man nu laver mad til.

Hvordan finder man den bedste airfryer?

Hvis man er opsat på at finde den bedste airfryer på markedet, så kan vælge at benytte sig af en airfryer test, til at finde frem til den bedste model. En airfryer test består af et udvalg af forskellige airfryers i forskellige prisklasser, som man så har sammenlignet med hinanden, for at finde frem til den model, som er den bedste på en række punkter. En airfryer teste er oftest udført af eksperter på området, hvilket gør, at man med en airfryer test kan være sikker på at finde det produkt, som virkelig også er det bedste produkt på markedet. Man kan selvfølgelig også selv bruge tid på at finde frem til den helt rigtige airfryer, men ved at bruge en airfryer test kan man spare en masse tid og besvær, og i stedet bare gå ned og købe den airfryer som testen anbefaler. Når det kommer til køb, bør man dog undersøge priserne først, da der kan være mange penge at spare, alt efter hvilken forhandler man vælger at købe sin airfryer ved.

Hvorfor skal man gå efter den bedste pris på en airfryer?

Der er ikke nogen der siger at man absolut skal gå efter den bedste pris. For nogle betyder prisen ingenting, men for andre kan det være en stor investering der gør, at de ender med at vælge en billig airfryer, frem for at i stedet bruge lidt tid på at finde den bedste pris på den bedste airfryer, som de har fundet frem til ved at læse en airfryer test. Det er dog de færreste der vil betale overpris, så derfor bør man altid lige undersøge hvor man kan få den billigst, medmindre penge ikke betyder noget. Hvis man er prisbevidst, så kan man finde den bedste pris på flere forskellige måder.

Man kan enten finde forhandlere og priser selv, men det er en langsommelig proces. Det hurtigt vil være at benytte sig af en hjemmeside hvor man kan sammenligne priser på et produkt, ved at taste brand og modelnavn ind på produktet og herefter se hvor den er billigst. Man skal dog være opmærksom på, at hvis den specifikke airfryer er billigere at købe i en webshop, end i de fysiske butikker, så kommer der oftest fragt oveni, hvilket kan gøre at man ender med ikke at spare noget alligevel. Derfor bør man altid være opmærksom på de forskellige forhandleres forskellige betingelser og vilkår, især når det kommer til at købe sin airfryer på internettet.

FAQ

Er en airfryer dyr i strøm?

Det kommer selvfølgelig an på ens budget, men som udgangspunkt, så er en airfryer meget billigere i strøm, hvis man sammenligner med konventionelle ovne og mikroovne.

Hvad kan man putte i en airfryer?

Man kan lave stort set alle typer måltider i en airfryer. De fleste bruger dem til pommes frites og kylling, men man kan også putte grøntsager og endda bøffer, i en airfryer.

Hvilken airfryer er bedst i test?

Den bedste airfryer er kort sagt den airfryer, som lever op til dine forventninger og de behov som du specifikt har. Hvis den ikke kan lave den type mad du har brug for, så er det ikke den bedste airfryer for dig.