Go Back
+ servings
Kyllingebryst i airfryer
Servings: 2 personer

Kyllingebryst i airfryer

Opskrift på saftigt kyllingebryst tilberedt i airfryer. Lær hvordan du laver perfekt krydrede og sprøde kyllingebryster med minimal indsats. Et hurtigt måltid, der er ideelt til en aktiv livsstil.
Author: Per Asmussen
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Keyword: Aftensmad, Airfryer, Hurtig mad, Hverdagsmad, Kylling, Kyllingebryst
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 18 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 2 stk. Kyllingebryst
  • Salt og Peber
  • Krydderier f.eks. paprika, cayennepeber og løgpulver - kan udelades
  • Olie smagsneutral
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Tænd din airfryer på 185 grader.
  • Kom olien, salt, peber og evt. krydderier i en frysepose eller en skål.
  • Tilsæt kyllingebrystfileterne. Hvis du bruger en pose, så luk den let og ryst det hele godt sammen. Hvis du bruger en skål, så gnid krydderierne rundt i kædet.
  • Lad det stå og trække i 5 minutter. Hvis du har tiden, så kan det sagtens stå i 20-30 minutter på køkkenbordet eller natten over på køl,
  • Kom kødet i airfryeren.
  • Tilbered dem i 8 minutter og vend dem. Kom evt. lidt mere olie på toppen.
  • Tilbered dem i 8 minutter mere.
  • Tag dem ud og lad dem hvile på et skærebræt (udækket) i 5-10 minutter.
  • Krydr gerne med friskkværnet peber og lidt flagesalt.
  • Velbekomme.