Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kylling i fad

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

26. september 2019
Stegt kyllingefilet i tomat/flødesovs - har puttet alt hvad der er godt i dette fad.
Resultatet: en super lækker, cremet og smagfuld ret, der tager kegler hos store og små.

Opskrift på kylling i fad

Stegt kyllingefilet i tomat/flødesovs – har puttet alt hvad der er godt i dette fad.

Resultatet: en super lækker, cremet og smagfuld ret, der tager kegler hos store og små.

I fadet har jeg stegt kyllingefilet med en herlig tomat/flødesovs og på toppen sprøde bacontern, mmm.

Jeg kan godt li, når maden smager af noget og det gør det her virkelig! Jeg har lavet den i en børnevenlig version, men ønsker du den mere spicy, så tilføj lidt frisk chili, det tror jeg os er lækkert!

Retten er nem at lave; når kyllingen er stegt og sovsen mixet, klarer den sig selv i ovnen resten af tiden…


Antal: 4 personer

Kylling i fad

Stegt kyllingefilet i tomat/flødesovs - har puttet alt hvad der er godt i dette fad.
Resultatet: en super lækker, cremet og smagfuld ret, der tager kegler hos store og små.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • 4 stk. Kyllingebryst fileter
  • Smør lidt
  • 1 stk. Løg
  • 100 gram Champignon
  • 1 stk. Rød peberfrugt
  • 4 deciliter Vand
  • 1 stk. Hønsebouillon terning
  • 2 deciliter Fløde
  • 1 dåse Tomatpure
  • 1 spsk. Rød pesto
  • 1 tsk. Salt
  • 0.5 tsk. Peber
  • 1 tsk. Paprika
  • 1 pakke Bacon tern

Sådan gør du

  • Steg kyllingefileterne i lidt smør på en pande, de skal lige brunes på begge sider.
  • Læg dem i et ovnfast fad.
  • Hak løg fint og svits dem på panden.
  • Skær champignon i små stykker og tilføj på panden.
  • Lad svitse lidt sammen med løgene.
  • Skær peberfrugt i tern og steg dem med på panden et par minutter.
  • Tilsæt vand, boullion, fløde, tomatpuré, pesto og krydderier.
  • Rør godt og lad det hele simre 5 minutter.
  • Hæld sovsen over kyllingerne i fadet og tilbered i ovn 25 min ved 200 grader.
  • Imens steger du bacontern og koger ris.
  • Server det hele med en let salat og velbekomme!