x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Kylling i fad

Henriette Kristiansen | 26. september 2019

Stegt kyllingefilet i tomat/flødesovs – har puttet alt hvad der er godt i dette fad… ?

Resultatet: en super lækker, cremet og smagfuld ret, der tager kegler hos store og små…. ?

I fadet har jeg stegt kyllingefilet med en herlig tomat/flødesovs og på toppen sprøde bacontern, mmm…. ?

Jeg kan godt li, når maden smager af noget og det gør det her virkelig! Jeg har lavet den i en børnevenlig version, men ønsker du den mere spicy, så tilføj lidt frisk chili, det tror jeg os er lækkert! ?

Retten er nem at lave; når kyllingen er stegt og sovsen mixet, klarer den sig selv i ovnen resten af tiden… ?

Kylling i fad

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Hverdagsmad, Kylling, Kyllingebryst, ovnmad
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 4 stk. Kyllingebryst fileter
  • Smør lidt
  • 1 stk. Løg
  • 100 gram Champignon
  • 1 stk. Rød peberfrugt
  • 4 deciliter Vand
  • 1 stk. Hønsebouillon terning
  • 2 deciliter Fløde
  • 1 can Tomatpure
  • 1 spsk. Rød pesto
  • 1 tsk. Salt
  • 0.5 tsk. Peber
  • 1 tsk. Paprika
  • 1 package Bacon tern

Sådan gør du

  • Steg kyllingefileterne i lidt smør på en pande, de skal lige brunes på begge sider.
    Læg dem i et ovnfast fad.
    Hak løg fint og svits dem på panden.
    Skær champignon i små stykker og tilføj på panden.
    Lad svitse lidt sammen med løgene.
    Skær peberfrugt i tern og steg dem med på panden et par minutter.
    Tilsæt vand, boullion, fløde, tomatpuré, pesto og krydderier.
    Rør godt og lad det hele simre 5 minutter.
    Hæld sovsen over kyllingerne i fadet og tilbered i ovn 25 min ved 200 grader.
    Imens steger du bacontern og koger ris.
    Server det hele med en let salat og velbekomme! ?

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.