Opskrift på kylling i fad
Stegt kyllingefilet i tomat/flødesovs – har puttet alt hvad der er godt i dette fad.
Resultatet: en super lækker, cremet og smagfuld ret, der tager kegler hos store og små.
I fadet har jeg stegt kyllingefilet med en herlig tomat/flødesovs og på toppen sprøde bacontern, mmm.
Jeg kan godt li, når maden smager af noget og det gør det her virkelig! Jeg har lavet den i en børnevenlig version, men ønsker du den mere spicy, så tilføj lidt frisk chili, det tror jeg os er lækkert!
Retten er nem at lave; når kyllingen er stegt og sovsen mixet, klarer den sig selv i ovnen resten af tiden…
Kylling i fad
Ingredienser
- 4 stk. Kyllingebryst fileter
- Smør lidt
- 1 stk. Løg
- 100 gram Champignon
- 1 stk. Rød peberfrugt
- 4 deciliter Vand
- 1 stk. Hønsebouillon terning
- 2 deciliter Fløde
- 1 dåse Tomatpure
- 1 spsk. Rød pesto
- 1 tsk. Salt
- 0.5 tsk. Peber
- 1 tsk. Paprika
- 1 pakke Bacon tern
Sådan gør du
- Steg kyllingefileterne i lidt smør på en pande, de skal lige brunes på begge sider.
- Læg dem i et ovnfast fad.
- Hak løg fint og svits dem på panden.
- Skær champignon i små stykker og tilføj på panden.
- Lad svitse lidt sammen med løgene.
- Skær peberfrugt i tern og steg dem med på panden et par minutter.
- Tilsæt vand, boullion, fløde, tomatpuré, pesto og krydderier.
- Rør godt og lad det hele simre 5 minutter.
- Hæld sovsen over kyllingerne i fadet og tilbered i ovn 25 min ved 200 grader.
- Imens steger du bacontern og koger ris.
- Server det hele med en let salat og velbekomme!