x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Koteletter i stegeso

ANDERSC | 10. februar 2019

Lækre koteletter i stegeso med bacon, champignon, løg, gulerødder og fløde. Serveres til en god omgang ris.


Koteletter i stegeso

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 3 timer
Antal: 4 Portioner
Forfatter: AndersC

Ingredienser

  • 6 stk. Svinekoteletter
  • unknown Barbecue sauce Bruges til marinade til koteletter
  • 1 package Champignon I grove skiver
  • 2 stk. Løg I både
  • 2 clove Hvidløg hakkede
  • 200 gram Bacon Bacon i tern eller udskåret
  • 1 spsk. Paprika Mild paprika
  • 1 can Hakket Tomater
  • 0.5 liter Fløde 9%
  • 0.5 spsk. Eddike rødvinseddike
  • 1 stk. Bouillonterning Svinekød
  • Krydderier Salt & Peber

Sådan gør du

  • Start med at hakke dine gulerødder, champignon, hvidløg i skiver, og dine løg i både. 
    Hak nu din bacon, og smid det på en varm pande, til de er stegt sprøde og lækre.
    Find din barbequesauce, og mariner koteletterne. Lad dem marinere mens du fortsætter opskriften.
    Tilsæt dine løg, og champignon og hvidløg til det stegte bacon. 
    Krydder til med lidt mild paprika og rør rundt.
    Når løgnene er brunet lidt, tilsætter du først hakket tomater, og bagefter fløden.
    Lad panden stå og simre lidt. 
    Så tager du dine marineret koteletter og putter på en anden pande. 
    Steg dem i et par minutter på hver side, til de har en flot brun stegeskorpe.
    Dernæst tilsætter du dine koteletter, og gulerødder til din stegeso.
    Tilføj nu din flødesauce ovenpå koteletterne. 
    På med låget, og stil stegesoen i ovnen i 3 timer, på 140 grader. 
    Koteletter i stegeso
    Koteletter i stegeso
    Koteletter i stegeso
    Koteletter i stegeso
    Koteletter i stegeso
    Koteletter i stegeso
    Koteletter i stegeso
    Koteletter i stegeso

Om forfatteren




Følg min kanal på Youtube her.