x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Koteletter i fad

MUUSMANN FORLAG | 12. juni 2019

Den dejlige klassiker koteletter i fad, serveret med svampe og blomkålsris. 

For bl.a. at spare på opvasken, er den lavet i en sauterpande der kan gå i ovnen, så du ikke skal stå at brune kødet af på en anden pande før det kommer i ovnen.

Vi har opskriften fra bogen: “One pot“, skrevet af Mette Mølbak. Hun siger følgende om opskriften:

“Den her 80’er-klassiker holder stadig – især i hverdagskøkkenet, da det hele laves i panden.”


Redaktion: Se vores bedste opskrift på koteletter i fad her.


Koteletter i fad

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Muusmann Forlag

Ingredienser

  • 4 stk. Svinekoteletter Med en god tykkelse
  • 1 stk. Løg
  • 1 clove Hvidløg
  • 1 stk. Porre
  • 1 stk. Peberfrugt Grøn
  • 4 stk. Svampe Portobello
  • Olivenolie
  • Smør
  • 2 deciliter Fløde
  • 700 gram Passata Af tomater. 1 flaske.
  • 1 spsk. Balsamico
  • 1 package Bacon Økologisk
  • Salt
  • Peber
  • 1 stk. Blomkål Tilbehør

Sådan gør du

  • Pil løg og hvidløg, skær løget ud i både og hak hvidløget.
    Rens porre og peberfrugt, skær porren i ringe og peberfrugten i strimler.
    Rens svampene og skær dem i skiver.
    Tænd ovnen på 180 °C.
    Find en sauterpande, der kan gå i ovnen.
    Steg koteletterne i lige dele olivenolie og smør, til de har en brun stegeskorpe.
    Læg dem til side på en tallerken.
    Steg løg og hvidløg og herefter porre, peberfrugt og svampe.
    Tilsæt fløde og tomat og lad det koge ind, til saucen tykner let.
    Smag til med balsamico, salt og peber.
    Læg koteletterne tilbage i panden og læg bacon hen over kødet.
    Kom panden i ovnen i ca. 20 minutter, til kødet er tilberedt.
    OBS! Husk, at håndtaget på panden er brandvarmt, når du tager panden ud af ovnen.
    Riv blomkålshovedet på et rivejern og server til retten.

Om forfatteren


Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

Vi har opskriften fra bogen: "One pot" fra Muusmann Forlag.