x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Kikærtesalat med tomater, skinke og parmesan

HENRIETTE KRISTIANSEN | 17. marts 2021

Fyldig, mættende og lækker!

Denne måltidssalat er god til både frokost og aften; fyldt med ristede kikærter, friske tomater, peberfrugt, soltørrede tomater, sprødt parmaskinke og parmesan på toppen – bare lige i øjet! 

Sund og mættende, nem at lave og genial til frokost madpakken i morgen, hvis der er rester.

Salaten smagte skønt sådan her! Men tror også den ville være god med feta eller mozzarella i.
 


Kikærtesalat med tomater, skinke og parmesan

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 1 can Kikærter
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Salt friskkværnet
  • 0.5 tsk. Peber
  • 1 tsk. Basilikum stødt
  • 1 pinch Chili stødt
  • 100 gram Parmaskinke
  • 150 gram Cherrytomater
  • 50 gram Soltørrede tomater
  • salat 2 håndfulde blandet salat

Sådan gør du

  • Dræn kikærterne for vand.
    Put olie og krydderier på en pande og varm godt op - tilføj de afdryppede kikærter til panden og steg 5-6 minutter til de er let gyldne.
    Tag af panden.
    Sprødsteg skinken på panden.
    Skær tomater og soltørrede tomater i tern, vend dem sammen med kikærter og salat.
    Anret på tallerkner og top med skinke og revet parmesan. 

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.