Er du bange for at tilberede dine svampe for lidt eller for meget? Ved hjælp af sous vide sikrer du dig en perfekt tilberedning - hver gang.

Er du bange for at tilberede dine svampe for lidt eller for meget?
Ved hjælp af sous vide sikrer du dig en perfekt tilberedning – hver gang.
Vi har opskriften fra bogen: “GRØNT sous vide“, hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:
“Flot konsistens med en fin, mild smag”.

Kejserhat sous vide
Er du bange for at tilberede dine svampe for lidt eller for meget? Ved hjælp af sous vide sikrer du dig en perfekt tilberedning - hver gang.
Udskriv
Pin
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 250 gram Kejserhatte
- 0.5 tsk. Salt
- 30 gram Smør
- 5 stk. Timianstilke
Sådan gør du
- Halvér svampene, og rids skærefladerne. Vakuumpak svampene sammen med salt, smør og timiankviste. Tilbered i 1½ time ved 85°C. Grill eller steg skærefladerne, til de er gyldne. Du kan bruge en god olivenolie som alternativ til smørret for en vegansk udgave af retten.
Om forfatteren
Forlaget Turbine udgiver mange spændende kogebøger. Nogle af opskrifterne fra bøgerne deler vi her.