ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Kejserhat sous vide

FORLAGET TURBINE | 2. december 2020
Er du bange for at tilberede dine svampe for lidt eller for meget? Ved hjælp af sous vide sikrer du dig en perfekt tilberedning - hver gang.

Er du bange for at tilberede dine svampe for lidt eller for meget?

Ved hjælp af sous vide sikrer du dig en perfekt tilberedning – hver gang.

Vi har opskriften fra bogen: “GRØNT sous vide“, hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

“Flot konsistens med en fin, mild smag”.


Kejserhat sous vide

Er du bange for at tilberede dine svampe for lidt eller for meget? Ved hjælp af sous vide sikrer du dig en perfekt tilberedning - hver gang.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 1 time 35 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Forlaget Turbine

Ingredienser

  • 250 gram Kejserhatte
  • 0.5 tsk. Salt
  • 30 gram Smør
  • 5 stk. Timianstilke

Sådan gør du

  • Halvér svampene, og rids skærefladerne.
    Vakuumpak svampene sammen med salt, smør og timiankviste.
    Tilbered i 1½ time ved 85°C.
    Grill eller steg skærefladerne, til de er gyldne.
    Du kan bruge en god olivenolie som alternativ til smørret for en vegansk udgave af retten.

Om forfatteren


Forlaget Turbine udgiver mange spændende kogebøger. Nogle af opskrifterne fra bøgerne deler vi her.

GRØNT sous vide

Bogen kan købes her.