
Opskrift på jamie olivers amerikanske røræg
Røræg som man kender det fra en amerikansk diner.
Opskriften er let, hurtig og giver et lækkert cremet resultat – selvom det måske ikke er helt sådan du kender røræg.

Jamie Olivers amerikanske røræg
Ingredienser
- 4 stk. Æg
- Salt
- 10 gram Smør til stegningen
Sådan gør du
- Kom æg og salt i en skål og pisk det sammen.
- Tænd din pande på middelhøj varme (9 ud af 14 på mit komfur) og kom smørret på.
- Når smørret bruser skruer du ned for blusset til middelvarme (7 ud af 14 på mit komfur) og hælder æggene på panden.
- Så snart du kan se at den begynder at sætte sig i kanterne, så skal du tage en dejskraber og skubbe hjørnerne ind på midten. Start i et hjørne og så skift til det modsatte hjørne. På den måde bliver der hele tiden placeret noget æg ovenpå noget andet æg.
- Fortsæt indtil cirka 2/3 af massen fast og den sidste 1/3 stadig er våd.
- Server på et ristet stykke brød straks.