Saftige hakkebøffer af okse svøbt i bacon og stegt færdige i en sublim svampe-fløde sauce.I aften bliver retten serveret med halve bagte kartofler og dampede bønner.

Opskrift på jægerbøf i fad
Saftige hakkebøffer af okse svøbt i bacon og stegt færdige i en sublim svampe-fløde sauce.
I aften bliver retten serveret med halve bagte kartofler og dampede bønner.

Servings: personer
Jægerbøf i fad
Saftige hakkebøffer af okse svøbt i bacon og stegt færdige i en sublim svampe-fløde sauce.I aften bliver retten serveret med halve bagte kartofler og dampede bønner.
Ingredienser
Jægerbøf
- 1 pakke Hakket Oksekød 8-12 %
- 1 pakke Bacon i skiver
- Salt og Peber
- Smør til stegningen
Sauce
- 1 stk. Rødløg hakket
- 1 fed Hvidløg hakket
- Bacon resten af ovenstående pakke skal slices i strimler
- 1 pakke Tørrede svampe Karl Johan - udblødes i 20 min i lunkent vand. Skæres derefter i strimler
- 0.5 pakke Champignon i skiver
- 0.75 deciliter Rødvin
- 0.5 deciliter Kalvefond
- 2 deciliter Piskefløde
Sådan gør du
Jægerbøf
- Form farsen til bøffer. En slice bacon vikles om bøffen Krydr bøfferne med salt og peber og brun dem godt af i smør og læg dem i et fad.
Sauce
- Svits rødløg, hvidløg, bacon strimler, champignon og svampe af. Tilsæt rødvin og fond. Giv god varme og lad det koge lidt ind. Tilføj fløden og kog til det tykner en anelse. Smag til med salt og peber.
Færdiggørelse
- Hæld saucen over bøfferne og smid fadet i oven ved 200° i cirka 20 minutter. Server med ovnbagte kartofler - bønner eller en rustik salat. Velbekomme