
Opskrift på hurtig æggesalat med karry og cornichoner
På udkig efter noget nemt, lækkert og hurtigt til påskebordet? Æggesalat kunne være et godt bud…
Denne her er med karry og cornichoner (små syltede agurker) og smager bare skønt De let syrlige agurker givet fint modspil til æg og karry. Skal den peppes endnu mere op, kan du tilføje et drys sprød bacon på toppen Ønsker du variation, kan du tilføje små stykker æbler eller majs, peberfrugt osv – bar lige hvad du bedst kan lide.
Er du ikke lige i påskemood, er salaten også skøn bare til en god frokost eller hurtig aftensmad. Du kan nemlig, udover at bruge den på rugbrød, også sagtens komme den i fx et pitabrød.

Hurtig æggesalat med karry og cornichoner
Ingredienser
- 5 stk. Æg hårdkogte
- 1 spsk. Creme Fraiche
- 1 spsk. Mayonnaise
- 1 tsk. Karry
- 1 tsk. Dijonsennep
- 2 spsk. Cornichoner
- 1 bundt Purløg lille
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Hak æggene groft og put dem i en skål.
- Hak også cornichoner og purløg og put i skålen.
- Put alle øvrige ingredienser i og vend det hele sammen. Smag til med salt og peber – servér, evt med hårdkogt æg og purløg som pynt