
Opskrift på hjemmelavet pickles
Pickles er virkelig lækkert i bøfsandwiches og burgere, men de kan også bruges til remoulade.
Derudover er pickles også genialt til stop-madspild, hvis man har forskellige rester tilovers i grøntsagsskuffen.
Jeg fandt denne opskrift i bogen: “Fri-Vegansk mad fra Café Mikuna“, hvorfra vi også har fået opskriften på en vegansk udgave af bøfsandwich.
Et godt tip er i øvrigt at lade være med at kassere saften fra dine pickles, når glasset er tomt. Du kan for eksempel bruge den til at mørne kød, smage sovsen til eller hælde den i vandet til kartoflerne.

Hjemmelavet pickles
Ingredienser
- 0.5 stk. Hvidkål fintsnittet
- 1 stk. Rødløg halveret og skåret i tynde skiver
- 1 stk. Rød peberfrugt i små tern
- 0.25 stk. Agurk i tynde skiver
- 1 bundt Dild finthakket
- 200 gram Eddike
- 100 gram Vand
- 100 gram Sukker
- 0.5 tsk. Salt
Sådan gør du
- Kom hvidkål, rødløg, peberfrugt, agurk og dild i en skål og bland det sammen.
- Bring vand, eddike, salt og sukker i kog.
- Lad det afkøle lidt, inden det hældes over i skålen med grøntsagsblandingen.
- Rør det hele sammen.
- Lad dine pickles køle af, inden de bruges.