ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hjemmelavet pickles

PER ASMUSSEN | 4. juli 2022
Lynhurtig og nem opskrift på hjemmelavede pickles. Se også tips til, hvordan du kan bruge lagen, når glasset med pickles er tomt!
Pickles

Pickles er virkelig lækkert i bøfsandwiches og burgere, men de kan også bruges til remoulade.

Derudover er pickles også genialt til stop-madspild, hvis man har forskellige rester tilovers i grøntsagsskuffen.

Jeg fandt denne opskrift i bogen: “Fri-Vegansk mad fra Café Mikuna“, hvorfra vi også har fået opskriften på en vegansk udgave af bøfsandwich.

Et godt tip er i øvrigt at lade være med at kassere saften fra dine pickles, når glasset er tomt. Du kan for eksempel bruge den til at mørne kød, smage sovsen til eller hælde den i vandet til kartoflerne.


Pickles

Hjemmelavet pickles

Lynhurtig og nem opskrift på hjemmelavede pickles. Se også tips til, hvordan du kan bruge lagen, når glasset med pickles er tomt!
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Syltning
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 0.5 stk. Hvidkål fintsnittet
  • 1 stk. Rødløg halveret og skåret i tynde skiver
  • 1 stk. Rød peberfrugt i små tern
  • 0.25 stk. Agurk i tynde skiver
  • 1 bundt Dild finthakket
  • 200 gram Eddike
  • 100 gram Vand
  • 100 gram Sukker
  • 0.5 tsk. Salt

Sådan gør du

  • Kom hvidkål, rødløg, peberfrugt, agurk og dild i en skål og bland det sammen.
  • Bring vand, eddike, salt og sukker i kog.
  • Lad det afkøle lidt, inden det hældes over i skålen med grøntsagsblandingen.
  • Rør det hele sammen.
  • Lad dine pickles køle af, inden de bruges.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.