ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hindbærroulade

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 25. januar 2019
Verdens nemmeste og lækreste roulade

En helt igennem klassiker, som altid hitter her hjemme, på terrassen på en varm sommerdag.

Hvor gang vi laver den, bliver mine barndomsminder vækket til live igen. Sommer, sol og mine små bare fødder i græsset.


Antal: 1 Stk

Hindbærroulade

Verdens nemmeste og lækreste roulade
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Bagning
Køkken: Dansk
Forb. tid: 45 minutter
Tilb. tid: 7 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 3 deciliter Hindbærmarmelade Gerne hjemmelavet
  • 120 gram Sukker
  • 3 stk. Æg
  • 120 gram Hvedemel
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 deciliter Sukker Til senere

Sådan gør du

  • Pisk sukker og æg sammen luftig og hvid æggesnaps. 
    Sigt mel og bagepulver ned i æggesnapsen og vend det forsigtig sammen med en ensartet dej.
    Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir og fordel dejen, så hele pladen er dækket.
    Bag rouladedejen i 5-7 minutter ved 225 grader varmluft
    Tag den færdigbagte og let gyldne bund ud af ovnen.
    Find et nyt stykke bagepapir, og drys cirka 1 deciliter sukker ud på papiret, inden den varme roulade dej vendes over på det sukkerdryssede bagepapir.
    Fjern forsigtig det øverste stykke bagepapir og lad rouladedejen køller af, i små 5 minutter.
    Fordel hindbærmarmeladen i et mellemtyndt lag over hele rouladebunden, inden bunden rulles op til fin og lækker roulade.
    Placer den flotte roulade, på et fad og serverden med lidt flødeskum, friske hindbær eller noget helt andet.
     

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.