
Opskrift på hindbærguf
GUF – til din koldskål. Har du smagt det?
Guf sammen med KOLDSKÅL – Det er er bare klasse og hvis du ikke allerede har smagt det – SÅ er det altså nu. Jeg elsker koldskål – Det smager himmelsk.
Der er heldigvis masser af muligheder for at få det lige som man gerne vil og i den version man gerne vil.
Det hér er for mig smagen af sommer og solskin til maven.
Et lille tip – I stedet for hindbær i Guf, er det altså top lækkert med lakridspulver – prøv det.
Opskriften er smidt til dig lige herunder – fang den og lad mig høre hvad du tænker:

Hindbærguf
Ingredienser
- 50 gram Pasteuserede æggehvider
- 75 gram Sukker
- 1/4 deciliter Vand
- 2 spsk. frysetørrede hindbær
- Frugt farve rød, lidt
Sådan gør du
- Pisk æggehviderne stive i en skål
- Varm sukker og vand op til en sukkerlage på ca. 120 grader
- Hæld sukkerlagen lidt ad gangen ned i æggehviderne, imens du pisker hele tiden
- Pisk massen helt hvid og vend det med hindbær og lidt rød frugtfarve
- Servér koldskål, guf og friske bærVelbekomme
Noter

Følg min Instagram profil her.