Guf Guf kagen?
Den brune drømmekage, med mocca topping?åh hvor er den altså bare go’e
Og så er den super nem at lave og ingredienserne dem har du sikkert allerede i skuffen?
Opskriften er til en stor bradepande. Hvis du vil bage den i en springform, så skal du blot halvere opskriften.

Ingredienser
Dej
- 200 gram Sukker
- 4 stk. Æg
- 200 gram Mel
- 3 spsk. Kakao pulver
- 1 spsk. Vaniljesukker
- 3 tsk. Bagepulver
- 150 gram Smeltet smør
- 1.5 deciliter Mælk
- 1 deciliter Vand
Mocca topping
- 150 gram Smør
- 1 deciliter Kaffe 1 tsk instant opløst
- 1 deciliter Vand
- 200 gram Flormelis
- 4 spsk. Kakao pulver
- 1 spsk. Vaniljesukker
- 150 gram Kokosmel
Sådan gør du
Dejen
- Pisk sukker og æg lyst og luftigt. Kom mel, kakaopulver, sukker og bagepulver i en skål sammen og bland det. Vend det hele sammen i æggesnapsen. Smelt smørret og tilsæt det til dejen sammen med mælk og vand. Pisk de thele godt igennem. Dejen hældes i formen og bages ved 175° i 15-20 minutter.
Mocca topping
- Alle ingredienser smeltes sammen i en gryde. Fyldet hældes over kagen mens den stadig er varm. Skøn torsdag til jer?
Om forfatteren
mad_anstalten inspirere med sund morgenmad - lækre smoothies - skønne kager og nemme retter
Følg mig på Instagram her