Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Grov luksustoast med pesto, skinke, chorizo og peberfrugt

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

20. januar 2023
Nem, hurtig og lækker frokost i dag; en simpel grov toast med luksus fyld i form af pesto, skinke, ost, chorizo, peberfrugt og oliven – ja den er godt loadet, men med en virkelig lækker smagskombi! Sødt og krydret, sprødt og blødt i skøn forening.
Grov luksustoast med pesto, skinke, chorizo og peberfrugt

Opskrift på grov luksustoast med pesto, skinke, chorizo og peberfrugt

Nem, hurtig og lækker frokost i dag; en simpel grov toast med luksus fyld i form af pesto, skinke, ost, chorizo, peberfrugt og oliven – ja den er godt loadet, men med en virkelig lækker smagskombi! Sødt og krydret, sprødt og blødt i skøn forening.

Det kræver nærmest ikke en opskrift, den skal bar fyldes og så i maskinen… men engang imellem er det os bare godt at blive mindet om, at frokosten (eller aftensmaden) kan være nem og lynhurtig (vi snakker 5 minutters hurtig her ) uden at være kedelig overhovedet.

Jeg bruger en panini, men du kan os bruge en toastmaskine, stege den på panden eller sågar varme den i ovnen…


Grov luksustoast med pesto, skinke, chorizo og peberfrugt
Antal: 1 toast

Grov luksustoast med pesto, skinke, chorizo og peberfrugt

Nem, hurtig og lækker frokost i dag; en simpel grov toast med luksus fyld i form af pesto, skinke, ost, chorizo, peberfrugt og oliven – ja den er godt loadet, men med en virkelig lækker smagskombi! Sødt og krydret, sprødt og blødt i skøn forening.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Frokost, Snack
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 6 minutter

Grej

Ingredienser

  • 2 skiver Toastbrød grove og godt
  • 1 spsk. Grøn pesto
  • 1 håndfuld Salat valgfri
  • 2 skiver Ost god
  • 2-3 skiver Chorizo
  • 1 skiver Peberfrugt
  • 1 spsk. oliven grønne

Sådan gør du

  • Smør dine brød med pesto, put fyldet på den ene skive brød og klap sammen med den anden skive.
  • Rist, steg eller ovn varm til brødet er sprødt og osten smeltet – server.