
Opskrift på grillet karamelliserede løg
Bagte karamelliserede rødløg er en sublim tilføjelse til ethvert grillmåltid. Denne opskrift kombinerer den dybe sødme fra brunsukker og balsamico med en frisk, aromatisk undertone fra timian. Det er en alsidig ret, der kan nydes året rundt, uanset vejret.
Med få ingredienser og en simpel grillproces, kan disse rødløg forvandle enhver middag til noget ganske specielt. Tilpas marinaden med honning for en sødere profil eller hold dig til den traditionelle opskrift for en klassisk smag.

Bagte karamelliserede rødløg med brunsukker, balsamico og frisk timian
Grej
- Træpille Grill 200 grader (øverste rist)
- Gasgrill Indirekte på lav varme
- Grillbakke
Ingredienser
- 6-8 stk. Rødløg store
- 1 deciliter Olie
- 2 spsk. Brun farin
- 2 spsk. Rub Traeger Veggie rub – andre kan også bruges
- 2 spsk. Worcestershiresauce
- 12 kviste Frisk timian små
- ½ tsk Flagesalt
Sådan gør du
I Køkkenet:
- Pil rødløgene og skær dem over i halve.
- Skær et lille stykke af den runde bund, af alle de halve løg, så de står stabilt på pladen.
- Rør marinaden sammen. Pensl toppen på alle løgene med marinaden og drys med lidt salt.
Ved Grillen:
- Indstil og forvarm grillen til 220 grader.
- Sæt bagepladen med rødløgene på grillen og grill dem i ca. 15 min.
- Pensl dem med resten af marinaden og læg så timiankvist på og grill dem 15. min mere.