Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Grillet halloumi

Cantona1. juli 2018
Denne dejlige krydrede ost fra Cypern kan mange ting: Den er perfekt som et kødalternativ til en vegetar-ret eller som tilbehør til en grillet ret. Osten forbliver fast når den varmes op og derefter super god til grillen.

Opskrift på grillet halloumi

Denne dejlige krydrede ost fra Cypern kan mange ting: Den er perfekt som et kødalternativ til en vegetar-ret eller som tilbehør til en grillet ret. Osten forbliver fast når den varmes op og derefter super god til grillen.


Antal: 4 Portioner

Grillet halloumi

Denne dejlige krydrede ost fra Cypern kan mange ting: Den er perfekt som et kødalternativ til en vegetar-ret eller som tilbehør til en grillet ret. Osten forbliver fast når den varmes op og derefter super god til grillen.
Forfatter: Cantona
Ret: Frokost, Hovedret, Tilbehør
Køkken: Middelhavet
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 250 gram Halloumiost
  • 1 spsk. Olie
  • Krydderier Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær osten ud i skiver på den lange led. De skal være cirka 1 cm tykke.
  • Pensl dem med en smule olie.
  • Varm din grill (eller en en grillpande) op til den er godt varm og læg osten på.
  • Den skal steges et par minutter på hver side og osten er klar.
  • Smag evt. til med lidt salt og peber.