x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Grillet halloumi

CANTONA | 1. juli 2018

Denne dejlige krydrede ost fra Cypern kan mange ting: Den er perfekt som et kødalternativ til en vegetar-ret eller som tilbehør til en grillet ret. Osten forbliver fast når den varmes op og derefter super god til grillen.


Grillet halloumi

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Grill, Kødfri, Sommer, Vegetar
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Cantona

Ingredienser

  • 250 gram Halloumiost
  • 1 spsk. Olie
  • Krydderier Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær osten ud i skiver på den lange led. De skal være cirka 1 cm tykke.
    Pensl dem med en smule olie.
    Varm din grille (eller en en grillpande) op til den er godt varm og læg osten på.
    Den skal steges et par minutter på hver side og osten er klar.
    Smag evt. til med lidt salt og peber.

Om forfatteren





Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_deregister_scripts' not found or invalid function name in /home/gastrof1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287