Denne dejlige krydrede ost fra Cypern kan mange ting: Den er perfekt som et kødalternativ til en vegetar-ret eller som tilbehør til en grillet ret. Osten forbliver fast når den varmes op og derefter super god til grillen.

Opskrift på grillet halloumi
Denne dejlige krydrede ost fra Cypern kan mange ting: Den er perfekt som et kødalternativ til en vegetar-ret eller som tilbehør til en grillet ret. Osten forbliver fast når den varmes op og derefter super god til grillen.

Antal: Portioner
Grillet halloumi
Denne dejlige krydrede ost fra Cypern kan mange ting: Den er perfekt som et kødalternativ til en vegetar-ret eller som tilbehør til en grillet ret. Osten forbliver fast når den varmes op og derefter super god til grillen.
Ingredienser
- 250 gram Halloumiost
- 1 spsk. Olie
- Krydderier Salt og peber
Sådan gør du
- Skær osten ud i skiver på den lange led. De skal være cirka 1 cm tykke.
- Pensl dem med en smule olie.
- Varm din grill (eller en en grillpande) op til den er godt varm og læg osten på.
- Den skal steges et par minutter på hver side og osten er klar.
- Smag evt. til med lidt salt og peber.