ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Grillet hakkebøf

Katrine4. august 2018
Rør det hakkede oksekød med fintsnittet, frisk purløg og grill et par lækre hakkebøffer. Serveret med kartofler og agurkesalat er det dejlig retromad i nye klæder.

Opskrift på grillet hakkebøf

Rør det hakkede oksekød med fintsnittet, frisk purløg og grill et par lækre hakkebøffer. Serveret med kartofler og agurkesalat er det dejlig retromad i nye klæder. Den friske, grønne salat sørger for måltidets grønne element. En dejlig hverdagsret!


Antal: 2 Personer

Grillet hakkebøf

Rør det hakkede oksekød med fintsnittet, frisk purløg og grill et par lækre hakkebøffer. Serveret med kartofler og agurkesalat er det dejlig retromad i nye klæder.
Forfatter: Katrine
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • 250 gram Hakket Oksekød
  • Purløg fintsnittet
  • 1 stk. Agurk
  • 1 deciliter Hyldeblomstsaft Koncentreret
  • 3 spsk. Æbleeddike
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

Hakkebøf med purløg

  • Ælt hakket oksekød sammen med fintsnittet purløg.
  • Form to hakkebøffer og grill dem på en varm grill eller grill-pande ca. 3 minutter på hver side.  

Agurkesalat med hyldeblomst

  • Snit agurken i meget tynde skiver, brug evt. råkostjernets side, hvor der findes en funktion til at skære i papirtynde skiver.
  • Bland hyldeblomssaft, eddike, salt og peber, og hæld det over agurkeskiverne.
  • Lav gerne salaten mindst en time før servering, da den bliver bedre af at stå og trække.  

Halve, ovnbagte kartofler

  • Brug de kartofler, du har, hvis skrællen er grov, skrælles de, ellers kan du blot skrubbe dem grundigt.
  • Halver dem, pensl med olie og læg dem på en plade på bagepapir.
  • Bagetiden kan variere alt efter hvor store kartofler, du har brugt.
  • Regn med ca. 30 min. bagetid ved 200 grader.  

Servering

  • Server de ovnbagte hakkebøffer med kartofler, agurkesalat og en salat bestående af grønne bønner, edamamebønner, radiser, rødløg, bladselleri, friske ærter, rødløg, ærteskud, feldsalat og frisk purløg.
  • Lav gerne en dressing af olie, eddike, lidt sennep samt salt og hæld den over salaten.