Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Grillede ferskner med rucola, balsamico og ristet brød

Lindhardt og Ringhof

Forlaget Lindhardt og Ringhof

7. april 2021
Lækker salat med grillede ferskner med rucola, balsamico og ristet brød.

Opskrift på grillede ferskner med rucola, balsamico og ristet brød

Lækker salat med grillede ferskner med rucola, balsamico og ristet brød.

Vi har opskriften fra bogen: “Den grønne flyttehjemmefrakogebog“, skrevet af forfatteren Sebastian Mathson Randrup.


Servings: 2 personer

Grillede ferskner med rucola, balsamico og ristet brød

Lækker salat med grillede ferskner med rucola, balsamico og ristet brød.
Author: Lindhardt og Ringhof
Ret: Frokost, Salat, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredients

  • 2 stk. Ferskner
  • 6 spsk. Olivenolie
  • 3 skiver Surdejsbrød
  • Salt og Peber
  • 80 gram Rucola
  • 4 spsk. Balsamico
  • 50 gram Feta i blok
  • Spiselige blomster kan udelades

Instructions

  • Sæt en grillpande over blus, og skru helt op for varmen.
  • Skyl ferskner, og del dem på midten. Vrid herefter stenene ud.
  • Når panden er rygende varm, grilles ferskner med skærefladen nedad i ca. 4-5 min., til de har fået flotte mørke grillstriber. Læg dem til side.
  • Hæld lidt olivenolie over brødskiverne, og grill dem ligeledes på den varme grillpande i ca. 3-4 min. på hver side, til de har fået godt med farve. Krydr med salt og peber, og læg dem herefter til side.
  • Skyl rucola, og skær ferskner og brød i grove stykker. Lad evt. en halv fersken ligge udelt til anretning.
  • Læg rucola, brød og fersken på et fad, og fordel balsamico og resten af olivenolien over.
  • Smuldr fetaen henover salaten, pynt af med lidt spiselige blomster, og servér.

Notes

Fotos: Jesper Glyrskov