ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Græsk Hakkebøf

gastrofunlogoSponsoreret indhold

Annoncørbetalt.

11. april 2024
Oplev en smag af Grækenland med denne lækre opskrift på græske hakkebøffer, serveret med bagte kartofler og frisk tzatziki. Perfekt til en middag, der bringer feriestemningen ind i køkkenet!
Græsk Hakkebøf

Opskrift på græsk hakkebøf

I samarbejde med vores sponsor HelloFresh har vi denne lækre opskrift:

Tag med på en kulinarisk rejse til det solrige Grækenland med denne autentiske opskrift på græske hakkebøffer. Denne ret kombinerer de herlige smage af oregano og friske grøntsager med det cremede touch fra hjemmelavet tzatziki. Det er en middag, der både er tilfredsstillende og forfriskende – ideel til en hyggelig aften derhjemme.

Retten er del af menuen fra deres måltider for d. 13.-19. april. Du kan se alle ugens menuer her.


Græsk Hakkebøf
Antal: 2 personer

Græsk Hakkebøf

Oplev en smag af Grækenland med denne lækre opskrift på græske hakkebøffer, serveret med bagte kartofler og frisk tzatziki. Perfekt til en middag, der bringer feriestemningen ind i køkkenet!
Forfatter: HelloFresh
Ret: Hovedret
Køkken: Græsk
Tilb. tid: 35 minutter

Ingredienser

  • 12 milliliter Balsamico
  • 1 stk. Agurk
  • 400 gram Kartofler små
  • Yoghurt
  • 1/2 stk. Rødløg
  • 2 stk. Tomat
  • 1 håndfuld Basilikumblade
  • 225 gram Hakket oksekød
  • 4 gram Krydderiblanding "Jorden Rundt" fra HelloFresh
  • 1/2 gram Oregano tørret
  • 1/2 fed Hvidløg
  • 12,5 gram Rasp

Derudover (ikke inkluderet i måltidskassen)

  • 1/2 spsk. Olivenolie trin 2
  • 1 stk. Æg trin 3
  • ½ stk. Salt trin 3

Sådan gør du

1. Bag kartofler

  • Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
  • Halver kartofler (uskrællet).
  • Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P], salt og peber, og vend sammen.
  • Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

2. Lav tomatsalat

  • Hak rødløg fint.
  • Hak tomat groft.
  • Hak basilikum fint.
  • Bland tomat, rødløg, basilikum, olivenolie, balsamico, salt og peber i en skål.

3. Form hakkebøffer

  • Bland hakket oksekød, æg, rasp, "Jorden Rundt" og salt i en stor skål.
  • Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

4. Steg hakkebøffer

  • Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
  • Steg hakkebøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte.
  • VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

5. Lav tzatziki

  • Imens, riv hvidløg fint.
  • Riv agurk groft, og pres så meget væske ud som muligt.
  • Bland agurk, yoghurt, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

6. Server

  • Anret hakkebøffer, kartofler, tomatsalat og tzatziki på tallerkener.