Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Fusions pizza

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

25. oktober 2018
Pizzaen her er en fusion mellem den klassiske danske bradepande pizza og en lækker tyndbundet, italiensk pizza! Pizza på en ny og spændende måde med perfekte smagskombinationer!

Opskrift på fusions pizza

Pizzaen her er en fusion mellem den klassiske danske bradepande pizza (vi kalder den 90’er pizzaen hjemme hos os) og en lækker tyndbundet, italiensk pizza.

Her har jeg kombineret den tykke bund med et italiensk fyld og lader på denne måde Danmark møde Italien.

Pizzaen her var tænkt som et forsøg, og jeg må indrømme, at jeg ikke synes, det er den bedste pizza, jeg har bagt. Men somme tider skal man kaste sig over noget nyt, da man aldrig ved, hvornår der opstår nye og perfekte smagskombinationer.


Antal: 1 pizza

Fusions pizza

Pizzaen her er en fusion mellem den klassiske danske bradepande pizza og en lækker tyndbundet, italiensk pizza! Pizza på en ny og spændende måde med perfekte smagskombinationer!
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 45 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 50 gram Gær
  • 5 deciliter Vand lunkent
  • 1 spsk. Sukker
  • 3 spsk. Olie
  • 1 kilogram Pizzamel eller tipo 00
  • 100 gram Parmaskinke
  • Pesto grøn
  • 1 stk. Mozarella frisk ost i pose
  • Revet ost
  • Passata

Sådan gør du

  • Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt sukker, salt og olie.
    Rør melet i lidt ad gangen, så dejen ikke bliver for tør.
    Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter.
    Rul dejen ud, så den passer i bunden af ovnens bradepande.
    Læg dejen i en bradepanden, der forinden er beklædt med bagepapir.
    Smør pizzabunden med passata og fordel derefter revet ost, pesto, frisk mozarella i mindre stykker og parmaskinke derpå.
    Bag pizzaen ved 200 grader varmluft i 20 min
    Tjek at bunden er færdigbagt, inden du tager pizzaen ud.
    Fusions pizza
    Fusions pizza
     
    Fusions pizza

Noter

Selvom jeg er vild med begge slags pizzaer, så vil jeg ikke en anden gang kombinere dem, som jeg har gjort her.