
Opskrift på fusions pizza
Pizzaen her er en fusion mellem den klassiske danske bradepande pizza (vi kalder den 90’er pizzaen hjemme hos os) og en lækker tyndbundet, italiensk pizza.
Her har jeg kombineret den tykke bund med et italiensk fyld og lader på denne måde Danmark møde Italien.
Pizzaen her var tænkt som et forsøg, og jeg må indrømme, at jeg ikke synes, det er den bedste pizza, jeg har bagt. Men somme tider skal man kaste sig over noget nyt, da man aldrig ved, hvornår der opstår nye og perfekte smagskombinationer.

Fusions pizza
Ingredienser
- 50 gram Gær
- 5 deciliter Vand lunkent
- 1 spsk. Sukker
- 3 spsk. Olie
- 1 kilogram Pizzamel eller tipo 00
- 100 gram Parmaskinke
- Pesto grøn
- 1 stk. Mozarella frisk ost i pose
- Revet ost
- Passata
Sådan gør du
- Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt sukker, salt og olie. Rør melet i lidt ad gangen, så dejen ikke bliver for tør. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter. Rul dejen ud, så den passer i bunden af ovnens bradepande. Læg dejen i en bradepanden, der forinden er beklædt med bagepapir. Smør pizzabunden med passata og fordel derefter revet ost, pesto, frisk mozarella i mindre stykker og parmaskinke derpå. Bag pizzaen ved 200 grader varmluft i 20 min Tjek at bunden er færdigbagt, inden du tager pizzaen ud.