ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Frokostsalat med ristede kikærter

FADLSFORLAG | 29. april 2019

Dejlig og lækkert alternativ til den klassisk rugbrød-klap-sammen, der ofte ryger med som madpakke i en travl hverdag. Denne frokost er vegetarisk og kan laves på kort tid hjemmefra.

Vi har opskriften fra bogen: “Nemt vegetarisk“, hvor forfatteren siger følgende om opskriften:

“Det kan være svært at bevare kreativiteten, når der skal laves madpakker. Jeg synes ofte, at rugbrødsmadder kan blive kedelige, og derfor sørger jeg for at lave en lækker salat aftenen før, når jeg alligevel tilbereder aftensmaden. Det er en god idé at lave salaterne i glas, da de ofte er mere tætte end plasticbokse.”


Antal: 2 Portioner

Frokostsalat med ristede kikærter

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: fadlsforlag
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 can Kikærter
  • 1 spsk. Olie
  • 1 stk. Chili Frisk og finthakket
  • 1 clove Hvidløg Presset
  • 1 tsk. Paprika
  • 0.5 tsk. Spidskommen Stødt
  • Salt
  • Peber
  • 200 gram Spidskål Lilla
  • 0.5 stk. Snackpeber
  • 1 stk. Gulerødder
  • 15 gram Mango
  • 2 loaf Brød Groft eller rugbrød som tilbehør

Sådan gør du

  • Dræn kikærterne.
    Opvarm olien på en pande, og rist kikærterne sammen med chili, hvidløg, paprika, spidskommen, salt og peber.
    Lad kikærterne riste i 5-8 minutter, til de bliver sprøde, og lad dem derefter køle lidt af.
    Snit spidskål, og kom det i bunden af glassene.
    Skær forårsløg, snackpeber, gulerod og mango i små firkanter, bland det sammen, og kom i glasset.
    Kom de afkølede, sprøde kikærter øverst i glasset, inden lågene lukkes.

Om forfatteren




Vi har fået opskriften fra bogen: "Nemt vegetarisk"