Den er simpel og smager bare helt vildt godt. Karamelliserede løg, Dijon sennep, ostesauce og smeltet ost.

Opskrift på french onion toast
Vi snupper lige denne frækkert: FRENCH ONION TOAST.
Den er simpel og smager bare helt vildt godt.
Karamelliserede løg, Dijon sennep, ostesauce og smeltet ost.
Noget for dig?
Fortvivl ej, opskriften er skrevet med kærlighed fra hjertet til dig:

Antal: toasts
French onion toast
Den er simpel og smager bare helt vildt godt. Karamelliserede løg, Dijon sennep, ostesauce og smeltet ost.
Ingredienser
- 4 skiver Surdejsbrød
- 3 stk. Skalotteløg store og skåret i tynde strimler
- 200 gram ost revet Emmentaler eller en anden ost efter dit valg
- 100 gram Creme Fraiche 38 %
- 3 spsk. Dijonsennep
- Salt og Peber
- Balsamico
- Smør til stegningen
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Pil skalotteløgene, halvér dem og skær dem i tynde skiver. Varm en pande op og kom smør på.Når smørret er smeltet og bruser godt af, kommes løgene på. Steg dem i et par minutter. Tilsæt balsamico og sukker og lad løgene karamellisere (pas på med for høj varme) lad det stege i ca. 8-10 minutter. Og tag herefter løgene af.
- Rør creme fraiche sammen med sennep og 100 gram af den revne ost og smag til med salt og peber.
- Placér 2 skiver brød på en bageplade med bagepapir.
- Smør skiverne af brød med et tyndt lag sennep, kom et par skefulde løg ovenpå hver skive brød, en god skefuld af din ostecreme og drys til sidst med lidt revet ost begge brød.
- Læg de sidste to skiver brød på toppen, smør med lidt smør og top med det sidste revet ost.
- Bag i ovnen til osten er smeltet og den øverste skive er blevet gylden og lækker ca. 12-14 minutter.
- Servér med det samme.
- Velbekomme.