x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Flettede pestobrød med ramsløgspesto

madsglunde | 26. april 2021

I weekenden fik jeg lavet ramsløgspesto, også tænkte jeg det ville være perfekt også at lave et pestobrød.

Det her brød vil være rigtig som tilbehør til mad, f.eks. en grillaftener nu nå vi går den varme tid i møde.

Man kan selvfølgelig selv bestemme om man laver med ramsløgspesto, eller man bare køber et glas i supermarked.

Håber I vil prøve opskriften.

Flettede pestobrød med ramsløgspesto

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bage, Brød, Snack, Tilbehør
Forb. tid: 1 time 50 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 1 brød
Forfatter: madsglunde

Ingredienser

  • 25 gram Gær
  • 2 deciliter Mælk lun
  • 1 tsk. Salt
  • 2 spsk. Olie
  • 300 gram Hvedemel
  • 100 gram Pesto grøn, f.eks. ramsløgspesto
  • 1 stk. Æg sammenpisket, til pensling

Sådan gør du

  • 1. Lun mælken til cirka 37 grader, bland det sammen med gær i en røreskål.
    2. Salt, olie og mel tilsættes og dejen æltes i cirka 10 minutter (til den er glat og slipper skålen).
    3. Dejen hæve 1 time et lunt sted.
    4. Dejen vendes ud på et meldrysset bord, og rul til en rektangel (cirka 30x20cm og 1 cm tryk).
    5. Pestoen smøres ud på dejen og herefter rulles til en roulade.
    6. Skær den på langs men så den stadig hænger sammen i den ene ende, flet dem så ind over hinanden og kom den i en rugbrødsform.
    7. Dejen hæve 30 minutter et lunt sted.
    8. Pisk et æg og pensl brødet og bag brødet i ovnen på 200 grader varmluft i cirka15-20 minutter til det er gyldent.

Om forfatteren


Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer ??‍?

Følg mig på Instagram her.