x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Fettuccini med kanin

THEIS ASTOW | 5. februar 2020

Nu er der gået en uge siden det lykkedes mig at få det hvide forklæde i masterchef, og opskriften på min auditionret skal i da ikke snydes for ??‍♂️


Fettuccini med kanin

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Italien, Kanin, Pasta
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 50 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Theis Astow

Ingredienser

  • 450 gram Pasta frisk fettuccini
  • 1 stk. Kanin
  • 60 gram Smør
  • Lardo 15 tyndtskåret skiver
  • Mynte 1 håndfuld

Sådan gør du

  • Del kanin op, i denne opskrift skal vi nemlig kun bruge selve kroppen på kaninen, så vi skærer alle 4 ben af. De kan gemmes til en anden ret.
    Varm ovnen op til 200 grader.
    Smør kaninen ind i olie og krydr med salt og peber og læg skiverne af lardo på, så det dækker kaninen.
    Steg kaninen i 35 minutter i en forvarmet ovn.
    Når kaninen er færdig, skal den hvile i 10 minutter.
    Skær nu kødet af kaninen, og skær det i strimler på 1 cm tykkelse.
    Kog fettuccinien efter anvisningen på posen.
    Smelt nu smørret langsomt på en pande.
    Når det er smeltet hældes stegesaften fra kaninen ned til smørret sammen med kødet og lardoen.
    Når fettuccinien er færdig tages det op i panden med kødet og røres godt rundt.
    Hvis det bliver for tørt, kan der tilføjes noget af kogevandet.
    Skær mynten i strimler og tilføj i sidste øjeblik før serveringen.
    Serveres med et drys af frisk peber på toppen

Om forfatteren


Theis er en glad amatørkok, som bruger så meget tid som muligt i køkkenet. Theis er glad for det enkle køkken, hvor få råvarer bliver omdannet til god mad.

Følg mig på Instagram her.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_deregister_scripts' not found or invalid function name in /home/gastrof1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287