ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Cremet pastaret med squash, ærter og bacon

HENRIETTE KRISTIANSEN | 8. maj 2023
Cremet, nem og lækker pastaret med ærter, squash, flødesovs og masser af ost… På toppen sprød bacon og revet parmesan…Ikke så meget andet at sige end en lækker, oplagt hverdagsret. Klar på under 30 min!
Cremet pastaret med squash, ærter og bacon

En af de simple:
Cremet, nem og lækker pastaret med ærter, squash, flødesovs og masser af ost… På toppen sprød bacon og revet parmesan…
Ikke så meget andet at sige end en lækker, oplagt hverdagsret. Klar på under 30 min!


Cremet pastaret med squash, ærter og bacon
Antal: 4 personer

Cremet pastaret med squash, ærter og bacon

Cremet, nem og lækker pastaret med ærter, squash, flødesovs og masser af ost… På toppen sprød bacon og revet parmesan…Ikke så meget andet at sige end en lækker, oplagt hverdagsret. Klar på under 30 min!
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 25 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 300 gram Pasta
  • 200 gram Bacon i tern
  • 1 stk. Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 2,5 deciliter Fløde
  • 2 stk. Æg
  • 1/2 tsk. Salt
  • 1 tsk. Timian tørret
  • 1-2 tsk. Citronsaft
  • 150 gram revet ost
  • 2 deciliter Ærter frosne
  • 1 stk. Squash revet
  • 2 deciliter Vand gerne kogevandet fra pastaen
  • 1 stk. Grøntsagsbouillon
  • 100 gram Parmesan revet
  • 1 håndfuld Bredbladet persille

Sådan gør du

  • Sæt pastaen til kogning
  • Sprødsteg bacon i en dyb pande eller gryde. Tag derefter baconen af panden.
  • Hak løg og hvidløg fint og svits på panden 2-3 min, til løgene lige er bløde.
  • Rør fløde, æg, salt, peber, timian og citronsaft sammen og tilføj til panden sammen med squash, revet ost og ærter.
  • Dræn pastaen for vand (men gem 2 dl) og vend både pasta og de 2 dl vand i panden sammen med bouillonterning. Lad simre ca. 5 min, rør undervejs og spæd evt. til med mere vand alt efter, hvor tyk du ønsker sovsen.
  • Smag til og servér med bacon, parmesan og hakket persille på toppen

Noter

Cremet pastaret med squash, ærter og bacon

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)