ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Cremet pastaret med middelhavsstemning

HENRIETTE KRISTIANSEN | 7. februar 2024
Cremet, simpel og smagfuld – det må være nogle af nøgleordene til denne skønne pastaret med middelhavsstemning i form af tomat, oliven, mozzarella og parmaskinke.
Cremet pastaret med middelhavsstemning1

Cremet, simpel og smagfuld – det må være nogle af nøgleordene til denne skønne pastaret med middelhavsstemning i form af tomat, oliven, mozzarella og parmaskinke.

Ovennævnte skønne sager suppleres af stegte peberfrugter, som tilføjer masser af smag og dybde til retten.

Lav den med din favoritpasta og du har en herlig hverdagsret på nul komma fem.


Cremet pastaret med middelhavsstemning1
Antal: 4 personer

Cremet pastaret med middelhavsstemning

Cremet, simpel og smagfuld – det må være nogle af nøgleordene til denne skønne pastaret med middelhavsstemning i form af tomat, oliven, mozzarella og parmaskinke.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Hovedret
Køkken: Middelhavet
Tilb. tid: 25 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 250 gram Pasta
  • 1,5 spsk. Olivenolie
  • 2 stk. Rød peberfrugt
  • 1 stk. Rødløg
  • 3 fed Hvidløg
  • 1 spsk. oliven sorte og udstenet
  • 1 stængel Bladselleri kan udelades
  • 1 dåse Tomatpure 140 gram
  • 2 deciliter Vand
  • 1-2 deciliter Fløde
  • 2 stk. Tomater friske
  • 1 tsk. Paprika
  • Salt og peber

Topping

  • 1 pakke Parmaskinke
  • 1 stk. Bøfmozzarella 1 kugle

Sådan gør du

  • Sæt pastaen til kogning i letsaltet vand.
  • Opvarm olien på en pande og skær peberfrugten i grove tern. Steg dem på panden ved høj varme, til de bruner let.
  • Hak løg og hvidløg og tilføj til panden, svits ved middel varme til løgene blir bløde. Hak oliven fint og skær bladselleri i små tern, tilføj til panden og svits 2 min.
  • Tilsæt tomatpuré, vand og fløde (spæd fløde til lidt af gangen til passende konsistens) og rør godt sammen.
  • Skær tomaten i tern og vend i panden.
  • Dræn pastaen for vand og tilføj til panden. Vend sammen og smag til med paprika, salt og peber.
  • Lad retten simre, mens du sprødsteger skinken på en pande med lidt olie.
  • Skær skinken i mindre stykker og servér den på toppen af pastaretten sammen med smuldret mozzarella

Noter

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)