
Opskrift på cremet pastaret med middelhavsstemning
Cremet, simpel og smagfuld – det må være nogle af nøgleordene til denne skønne pastaret med middelhavsstemning i form af tomat, oliven, mozzarella og parmaskinke.
Ovennævnte skønne sager suppleres af stegte peberfrugter, som tilføjer masser af smag og dybde til retten.
Lav den med din favoritpasta og du har en herlig hverdagsret på nul komma fem.

Cremet pastaret med middelhavsstemning
Ingredients
- 250 gram Pasta
- 1,5 spsk. Olivenolie
- 2 stk. Rød peberfrugt
- 1 stk. Rødløg
- 3 fed Hvidløg
- 1 spsk. oliven sorte og udstenet
- 1 stængel Bladselleri kan udelades
- 1 dåse Tomatpure 140 gram
- 2 deciliter Vand
- 1-2 deciliter Fløde
- 2 stk. Tomater friske
- 1 tsk. Paprika
- Salt og Peber
Topping
- 1 pakke Parmaskinke
- 1 stk. Bøfmozzarella 1 kugle
Instructions
- Sæt pastaen til kogning i letsaltet vand.
- Opvarm olien på en pande og skær peberfrugten i grove tern. Steg dem på panden ved høj varme, til de bruner let.
- Hak løg og hvidløg og tilføj til panden, svits ved middel varme til løgene blir bløde. Hak oliven fint og skær bladselleri i små tern, tilføj til panden og svits 2 min.
- Tilsæt tomatpuré, vand og fløde (spæd fløde til lidt af gangen til passende konsistens) og rør godt sammen.
- Skær tomaten i tern og vend i panden.
- Dræn pastaen for vand og tilføj til panden. Vend sammen og smag til med paprika, salt og peber.
- Lad retten simre, mens du sprødsteger skinken på en pande med lidt olie.
- Skær skinken i mindre stykker og servér den på toppen af pastaretten sammen med smuldret mozzarella
Notes
