
Opskrift på cremet kartoffelsalat med radiser, ærter og agurk
Skal der grilles i i et dejligt sommervejr? Denne kartoffelsalat er perfekt som tilbehør!
Cremet og mild med nye kartofler, radiser, friske ærter, agurk og godt med krydderurter…
Den er nem og hurtig at lave og supplerer et godt stykke kød eller krydrede pølser helt perfekt.

Cremet kartoffelsalat med radiser, ærter og agurk
Ingredients
- 650 gram Kartofler gerne nye
- 100 gram Ærter friske eller optøet fra frost
- 200 gram Radiser skåret i skiver
- 0.5 stk. Agurk skåret i små tern
Dressing
- 2 deciliter Creme Fraiche
- 2 spsk. Mayonnaise
- 0.5 tsk. Salt
- Peber lidt
- 0.5 tsk. Sukker
- 0.5-1 spsk. Dijonsennep smag til
- 1 bundt Purløg
- 1 håndfuld Persille finthakket
Instructions
- Sæt kartoflerne til kogning.
- Forbered imens ærter, radiser agurk.
- Rør dressingen sammen og smag til.
- Dræn kartoflerne for vand, skyl over med koldt vand og skær i tern.
- Vend kartofler sammen med dressing og grønt - servér.