Opskrift på cocio islagkage
Enkelt – Cremet – Kølige Cocioislagkage.
Så er der is til din aften og du kan nå at handle og lave det hele klar. Selv tak.
Vores søde nabo havde fødselsdag sidste lørdag og holdte 6 års fødselsdag og jeg tryllede med is – så jeg var forbi med denne.
Opskriften er vildt simpel og til dig der ELSKER en iskold CongoBajer, så er denne islagkage altså top dollar.
Opskriften snupper du herunder.
Denne is er lavet uden en ismaskine. Da jeg havde lavet den, hældte jeg den i en silikone form (24 diameter) og stillede den på køl. Den er pyntet med frisk frugt og alt godt fra bland-selv-afdelingen – naturligvis i lyserødt. Vælg din topping selv – Alt går godt til denne is.

Cocio islagkage
Ingredienser
- 1 stk. Vaniljestang
- 175 gram Sukker
- 8 stk. Pasteuserede æggeblommer
- 4.5 deciliter Fløde
- 4.5 deciliter Cocio
Sådan gør du
- Flæk vaniljestangen og skrab alle kornene ud med en lille urtekniv. Bland med kornene med 1 spiseskefuld af dit sukker på et skærebræt eller en tallerken. Pisk alle æggeblommer, vaniljekorn og resten af dit sukker helt tykt og luftigt. Pisk fløde til en lækker skum og vend det sammen med æggemassen. Tilsæt herefter Cocio lidt ad gangen og vend igen rundt til du har en jævn masse. Hæld ismassen i form og sæt den på frost i 7-8 timer. Islagkagen tages op 5-10 minutter før du skal servere den og pynter den med dit yndlingsfyld. Velbekomme.