Citronspecier er virkelig en god kaffekage?
Denne lille og sprøde småkage er både sød og syrlig og passer bl.a. godt til julesmåkagebordet.

Ingredienser
- 150 gram Hvedemel
- 75 gram Flormelis
- 150 gram Smør koldt
- 1 spsk. Æg sammenpisket
- Citronskal fra 1 citron
- 2 spsk. Citronsaft
Sådan gør du
- Bland mel og sukker i en skål. Smuldr smørret i melblandingen. Tilsæt citronskal, saft og æg. Rul dejen ud til en ca. 20 cm lang rulle. Stil den på køl i mindst 2 timer, gerne til næste dag. Skær småkagerne ud i passende stykker og bag småkagerne ved 200 grader i 8-10 minutter.
Noter
Tip: erstat evt lidt af citronenskalen med limeskal.
Om forfatteren
Anita er en rigtig mormormad entusiast. Hun brænder for at dele de gode gamle opskrifter og håndværk. Instagram: @vildmedmormormad.
Følg mig på Instagram her.