Citronspecier er virkelig en god kaffekage. Denne lille og sprøde småkage er både sød og syrlig og passer bl.a. godt til julesmåkagebordet.

Opskrift på citronspecier
Citronspecier er virkelig en god kaffekage?
Denne lille og sprøde småkage er både sød og syrlig og passer bl.a. godt til julesmåkagebordet.

Antal: portion
Citronspecier
Citronspecier er virkelig en god kaffekage. Denne lille og sprøde småkage er både sød og syrlig og passer bl.a. godt til julesmåkagebordet.
Ingredienser
- 150 gram Hvedemel
- 75 gram Flormelis
- 150 gram Smør koldt
- 1 spsk. Æg sammenpisket
- Citronskal fra 1 citron
- 2 spsk. Citronsaft
Sådan gør du
- Bland mel og sukker i en skål. Smuldr smørret i melblandingen. Tilsæt citronskal, saft og æg. Rul dejen ud til en ca. 20 cm lang rulle. Stil den på køl i mindst 2 timer, gerne til næste dag. Skær småkagerne ud i passende stykker og bag småkagerne ved 200 grader i 8-10 minutter.
Noter
Tip: erstat evt lidt af citronenskalen med limeskal.