x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Citronkylling

MAD_ANSTALTEN | 17. juli 2020

Citron Kylling?

Super smagfuld og sommerlig kylling som blot er en simpel variation af en klassisk “LØRDAGS KYLLING”.

Jeg har brugt over/underlårs stykker men du kan sagtens bruge en hel kylling.


Citronkylling

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 1 time
Antal: 4 personer
Forfatter: mad_anstalten

Ingredienser

  • 6 stk. kyllingelår hele med over/underlår
  • 1 stk. Citron i skiver
  • Olie lidt - til at smørre skindet
  • 5 clove Hvidløg knuste
  • 0.5 tsk. Rosmarin
  • Salt og peber
  • Frisk timian

Sådan gør du

  • Kom olie og krydderierne i en skål og rør det sammen.
    Kom dine kyllingestykker i et ildfast fad med skindsiden opad.
    Pensl skindet på dine over-/underlår med oliekrydderblandingen.
    Skær citronen i skiver og læg dem ovenpå. 
    Smid fjerkræet i ovnen og steg i 55-60 min ved 180° varmluft.
    Lad gerne fadet stå 5-8 min før serveringen.
    Tilbehøret var ristede små kartofler - en enkel grøn salat og en kold bearnaise?
    VELBEKOMME?

Om forfatteren


mad_anstalten inspirere med sund morgenmad - lækre smoothies - skønne kager og nemme retter

Følg mig på Instagram her.