ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Carpaccio salat

ANNE METTE AUTZEN | 5. august 2018

Carpaccio er tynde skiver råt oksekød, der skæres fra oksens inderlår. Køb helst kødet hos en god slagter og fortæl, at det skal bruges til carpaccio. 

Salaten her er god som forret eller frokostret, ligesom den også egner sig som en del af en større italiensk inspireret middag.  


Carpaccio salat

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 250 gram Carpaccio af okseinderlår, skåret i meget tynde skiver
  • 75 gram Feldsalat
  • Parmesan i flager
  • Olivenolie
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Skyl salaten tør den grundigt. Brug evt. en salatslynge.
    Anret salaten på et fad eller portionsanret den på to tallerkener. 
    Fordel carpaccioen over salaten. Kværn rigeligt sort peber ud over kødet.
    Fordel en smule olivenolie over retten og drys rundhåndet med flager af parmesanost. 
    Server salaten som en forret eller let middagsret, gerne med godt brød som tilbehør.

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!