Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Carpaccio salat

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

5. august 2018
Carpaccio er tynde skiver råt oksekød, der skæres fra oksens inderlår. Køb helst kødet hos en god slagter og fortæl, at det skal bruges til carpaccio  Salaten her er god som forret eller frokostret, ligesom den også egner sig som en del af en større italiensk inspireret middag.  

Opskrift på carpaccio salat

Carpaccio er tynde skiver råt oksekød, der skæres fra oksens inderlår. Køb helst kødet hos en god slagter og fortæl, at det skal bruges til carpaccio.

Salaten her er god som forret eller frokostret, ligesom den også egner sig som en del af en større italiensk inspireret middag.


Antal: 2 Portioner

Carpaccio salat

Carpaccio er tynde skiver råt oksekød, der skæres fra oksens inderlår. Køb helst kødet hos en god slagter og fortæl, at det skal bruges til carpaccio  Salaten her er god som forret eller frokostret, ligesom den også egner sig som en del af en større italiensk inspireret middag.  
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Forret
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 250 gram Carpaccio af okseinderlår, skåret i meget tynde skiver
  • 75 gram Feldsalat
  • Parmesan i flager
  • Olivenolie
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Skyl salaten tør den grundigt. Brug evt. en salatslynge.
  • Anret salaten på et fad eller portionsanret den på to tallerkener. 
  • Fordel carpaccioen over salaten. Kværn rigeligt sort peber ud over kødet.
  • Fordel en smule olivenolie over retten og drys rundhåndet med flager af parmesanost. 
  • Server salaten som en forret eller let middagsret, gerne med godt brød som tilbehør.