x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk

GASTROFAMILIEN | 3. marts 2021
Jeg har været i Cambodia 3 gange og holder enormt meget af landet, befolkningen og ikke mindst deres mad. Jeg blev inspireret til at lave denne ret og den har hængt ved siden hen, selvom det er over 10 år siden jeg besøgte landet.

Lækker ret med varme fra en rød karry paste der leder tankerne henimod Cambodia i Sydøstasien.

Jeg har været i Cambodia 3 gange og holder enormt meget af landet, befolkningen og ikke mindst deres mad. Jeg blev inspireret til at lave denne ret og den har hængt ved siden hen, selvom det er over 10 år siden jeg besøgte landet.

Den smager fantastisk

Håber I kan lide den.
Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk


Cambodiansk ret med kylling, kartofler og kokosmælk

Jeg har været i Cambodia 3 gange og holder enormt meget af landet, befolkningen og ikke mindst deres mad. Jeg blev inspireret til at lave denne ret og den har hængt ved siden hen, selvom det er over 10 år siden jeg besøgte landet.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Køkken: Asiatisk
Forb. tid: 3 timer
Tilb. tid: 25 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Gastrofamilien

Ingredienser

  • 4 stk. Kyllingebryst
  • 3 tsk. Rød karry paste
  • 2 stk. Rødløg
  • 3 fed Hvidløg
  • 1 kilogram Kartofler
  • 2 spsk. Fiskesauce
  • 3 spsk. Østers sauce
  • 3 tsk. Karry
  • 2 dåse Kokosmælk
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • 1. Start med at skær din kylling ud i mundrette stykker og sæt dem så til side. Bland herefter i en skål rød karrypasta. fiskesovs. øystersovs og karry put din kylling op i og bland det godt (dette kan også gøres dagen inden og sættes pa køl).
    2. Skræl dine kartofler og skær dem ud i mundrette stykker. herefter koger du dem til de er møre. 
    3. Put lidt olie på din stegepande og pres din hvidløg og lad det stege lidt. Tag din kyllingeblanding og lad det stege pa panden. 
    4. Når din kylling har faet farve tilsætter du kokosmælken og lader det koge op i 2 minutter. 
    5. Skær dine rødløg i små både og skil dem ad. Put dem herefter op i din ret. 
    6. Til sidst hælder du vandet fra dine kartofler og tilsætter dem til retten, Smag til sidst retten til med salt og peber. Nu er din ret klar til at bliver spist.
    Kan serveres med ris til.

Om forfatteren


Gastrofamilien elsker alle former for mad. Uanset om det er børnevenligmad, hurtigmad eller simreretter. Det vigtige for os er velsmag, uanset hvilken ret du laver.

Følg os på Instagram her