Sommerlig cæsarsalat med parmesancrumble og umamicreme. Sådan har du ikke set den før, men den har masser af dybde og fylde. Få opskriften her...

Opskrift på cæsarsalat med kylling og parmesancrumble
Sommerlig cæsarsalat med parmesancrumble og umamicreme.
Sådan har du ikke set den før, men den har masser af dybde og fylde.

Antal: personer
Cæsarsalat med kylling og parmesancrumble
Sommerlig cæsarsalat med parmesancrumble og umamicreme. Sådan har du ikke set den før, men den har masser af dybde og fylde. Få opskriften her...
Ingredienser
- 2 stk. Romainesalat
- 1 pakke Karse
- 2 stk. Kyllingebryst stegt
Bagte cherry tomater
- 16 stk. Cherrytomater
- Salt
- Peber
- Olie
- Honning
Umamicreme
- 1 stk. Æg lille
- 1 tsk. Sennep
- 1 stk. Ansjosfileter vær ikke bange!
- 1 tsk. Eddike
- 1 tsk. Honning
- 0.5 tsk. Cayennepeber
- 0.5 tsk. Salt
- Peber
- 2.5 deciliter Olie smagsneutral
- 15 gram Parmesan
Parmesancrumble
- 4 spsk. Panko rasp
- 4 spsk. Creme ovenstående umamicreme
Pynt
- Ærteskud
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 150 grader (varmluft).
- Placer cherrytomaterne på en bradepande med bagepapir.
- Hæld salt, peber, honning og olie henover tomaterne.
- Lad dem bage i 30 min i ovnen.
- Steg to stykker kyllingebryst på en pande, ca. 5 min på hver side.
- Når tomaterne er færdige i ovnen, tages de ud og afkøles.
- Skru ovnen op på 180 grader (varmluft).