Opskrift på hjemmelavet cæsar salat
Cæsar Salat/Caesar Salat. Vores hjemmelavet udgave indeholder sprødt kyllingeskind, parmesan, kylling og hjemmelavet dressing.

Servings: Portion
Hjemmelavet Cæsar salat
Ingredients
- 1 Hjertesalat
- 3 Radiser
- 1 Forårsløg
- Brødcroutoner
- Kylling Rester fra dagen før
- Kyllingeskind Steg skindet sprødt i ovnen under pres
- Parmesan
- Stedmoderblomster
- 0.5 deciliter Creme Fraiche
- Mynte
- Bredbladet persille
- Basilikumblade
- Citronsaft
- Salt
- Peber
Instructions
Dressing
Snit mynte, persille og basilikum og bland det sammen med creme fraiche. Smag til med salt, peber og citronsaft.Salat
Del hjertesalaten og skyld den grundigt, inden den rives i mindre stykker. Skyld radiser og forårsløg og snit dem i mindre stykker. Vend hjertesalat, radiser og forårsløg sammen. Anret det i en dyb tallerken. Skær kyllingen i mindre stykker og drys dem i salaten. Bræk kyllingeskindet i mindre stykker og fordel skindet i salaten. Kom en håndfuld brødcroutoner i salaten og skær/riv lidt parmesan i flager hen over salaten.Servering
Hæld den ønskede mængde dressing på salaten og pynt med friske stedmorblomster. Velbekomme, en let og lækker sommer salat, inspireret af den klassiske Cæsar Salat.
Notes
Kyllingeskindet kommer fra den her opskrift.