Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hjemmelavet Cæsar salat

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

6. juni 2018

Opskrift på hjemmelavet cæsar salat

Cæsar Salat/Caesar Salat. Vores hjemmelavet udgave indeholder sprødt kyllingeskind, parmesan, kylling og hjemmelavet dressing. 


Servings: 1 Portion

Hjemmelavet Cæsar salat

Author: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredients

  • 1 Hjertesalat
  • 3 Radiser
  • 1 Forårsløg
  • Brødcroutoner
  • Kylling Rester fra dagen før
  • Kyllingeskind Steg skindet sprødt i ovnen under pres
  • Parmesan
  • Stedmoderblomster
  • 0.5 deciliter Creme Fraiche
  • Mynte
  • Bredbladet persille
  • Basilikumblade
  • Citronsaft
  • Salt
  • Peber

Instructions

  • Dressing

    Snit mynte, persille og basilikum og bland det sammen med creme fraiche.
    Smag til med salt, peber og citronsaft.
    Cæsar Salat dressing
     

    Salat

    Del hjertesalaten og skyld den grundigt, inden den rives i mindre stykker.
    Skyld radiser og forårsløg og snit dem i mindre stykker. Vend hjertesalat, radiser og forårsløg sammen.
    Anret det i en dyb tallerken.
    Skær kyllingen i mindre stykker og drys dem i salaten.
    Bræk kyllingeskindet i mindre stykker og fordel skindet i salaten.
    Kom en håndfuld brødcroutoner i salaten og skær/riv lidt parmesan i flager hen over salaten.
     

    Servering

    Hæld den ønskede mængde dressing på salaten og pynt med friske stedmorblomster.
    Velbekomme, en let og lækker sommer salat, inspireret af den klassiske Cæsar Salat.
    Cæsar Salat

Notes

Kyllingeskindet kommer fra den her opskrift.