x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Cacio e pepe (italiensk pastaret)

THOMAS TRANEGAARD NIELSEN | 17. juni 2021

Lynhurtig og lækker italiensk ret: Cacio e Pepe. 

Denne dejlige ret kan laves på under 15 minutter og består “kun” af spaghetti, parmesan, olivenolie og sorte peberkorn.


Cacio e pepe (italiensk pastaret)

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, ost, Pasta
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Thomas Tranegaard Nielsen

Ingredienser

  • 200 gram Spaghetti
  • 2.5 liter Vand
  • 25 gram Salt
  • 15 stk. Peberkorn
  • 100 gram Parmesan
  • Smør
  • Olivenolie

Om forfatteren


Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært på GastroFun Premium og en del af redaktionen her på siden, og så er han med i MasterChef 21.


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_deregister_scripts' not found or invalid function name in /home/gastrof1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287