Opskrift på burger
Burger på grill. Burgerbøfferne er lavet af hjemmehakket, 60 dages krogmodnet/dryaged oksespidsbryst/bov og stegt på grillen.
Baconen er tørsaltet, røget og krogmodnet i 30 dage.
Se en teaser til vores video hvor vi laver burgerbollen her:
I GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.
Burger
Ingredienser
- 400 gram Hakket Oksekød 2 x 200 grams krogmodnede/dryaged burgerbøffer
- Krydderier Salt og peber
- 2 stk. Boller Burgerboller
- Syltede rødløg Efter smag
- 100 gram Spidskål
- 4 loaf Bacon
- 2 spsk. Ketchup
Sådan gør du
- Denne frokost baconburger er baseret på rester og derfor meget simpel at lave. Når vi laver burgerbøffer, burgerboller og bacon laver vi altid store portioner og putter det vi ikke skal brugere i fryseren til et nemt måltid en anden dag. Derfor er det første du skal gøre at tage 2 bøffer, 2 burgerboller og 4 stykker bacon op om morgenen. Hvis det skal være klar til frokosttid, så lad det stå på køkkenbordet, hvis det først er til aftensmaden, så læg bøfferne og baconen i køleskabet og tag det ud en time før du skal bruge det. Start med at tænde din grill, så du er sikker på at den er varm når bøfferne skal på. 30 minutter før du skal spise tager du spidskålet ud af køleskabet og snitter det fint. Læg det i en skål med isvand og lad det stå indtil et par minutter før serveringen. Der skal kålen sigtes fri og tørres for vand. Sprødsteg baconen på en pande (eller foliebakke på grillen) og læg det på fedtsugende papir. Vores bøffer er formet i forvejen, så det skal bare drysses med salt og peber og have 3,5 minut på hver side på grillen. Hvis du har almindelig burgerbøffer (ikke krogmodnet), så skal de have 4,5 minut på hver side. 2 minutter før bøfferne er klar, skal bollerne skæres midt over og ristes på grillen på indersiderne. Smør ketchup på indersiderne af bollerne og læg den ønskede mængde spidskål, syltede rødløg og bacon sammen med din bøf. Velbekomme.