Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Bulgursalat med tomater, peberfrugt, feta og dressing

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

16. august 2021
Jeg lavede den her salat med fokus på tomaterne - de smager virkelig dejligt lige nu og så forskelligt! Alt efter hvilke du vælger. Så selvom der ikke er så mange ingredienser i denne salat, er der masser af forskellige smagsindtryk fra både søde og let syrlige tomater, cremet feta og knasende peberfrugt.

Opskrift på bulgursalat med tomater, peberfrugt, feta og dressing

Herlig og farverig bulgursalat med massevis af små tomater i forskellige farver. Derudover også agurk, peberfrugt og feta – alt sammen vendt i en virkelig lækker og smagfuld dressing.

Jeg lavede den her salat med fokus på tomaterne – de smager virkelig dejligt lige nu og så forskelligt! Alt efter hvilke du vælger. Så selvom der ikke er så mange ingredienser i denne salat, er der masser af forskellige smagsindtryk fra både søde og let syrlige tomater, cremet feta og knasende peberfrugt.

Dressingen er lavet med lidt chili, hvidløg og ingefær, som tilføjer herlig smag til den milde salat.

Vi spiste den som tilbehør til grillmad i dag, hvilket fungerede fortrinligt…men den kan også spises bare som den er eller med frikadeller, kyllingespyd eller andet til.

Uanset hvad er den både nem og god og et festfyrværkeri i farver og smag.

Bulgursalat med tomater, peberfrugt, feta og dressing


Antal: 4 personer

Bulgursalat med tomater, peberfrugt, feta og dressing

Jeg lavede den her salat med fokus på tomaterne - de smager virkelig dejligt lige nu og så forskelligt! Alt efter hvilke du vælger. Så selvom der ikke er så mange ingredienser i denne salat, er der masser af forskellige smagsindtryk fra både søde og let syrlige tomater, cremet feta og knasende peberfrugt.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Frokost, Tilbehør
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 25 minutter

Ingredienser

Salat

  • 2 deciliter Bulgur
  • 250 gram Cherrytomater gerne forskellige farver
  • 0.5 stk. Rød peberfrugt
  • 0.25 stk. Agurk
  • 125 gram Feta grofthakkes

Dressing

  • 0.5 deciliter Olivenolie
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 1 fed Hvidløg knust
  • 1 tsk. Frisk ingefær revet
  • 0.25 tsk. Chili stødt
  • 1 spsk. Honning flydende
  • Salt og Peber lidt

Sådan gør du

  • Sæt bulguren til kogning i rigeligt, letsaltet vand.
  • De skal have 15-20 minutter, mærk efter hvornår de er gennemkogte.
  • Må gerne have lidt bid stadig.
  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen og vend den i dine afdryppede bulgur.
  • Skær tomater, peberfrugt og agurk i tern og vend det i bulguren.
  • Anret i fad og top med feta - servér