x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Brownie med flødebolleguf & Saltet Karamel sauce

MAD_ANSTALTEN | 23. september 2021

Er du Brownie fan – guf fan eller bare små afhængig af saltet karamel:

Så MÅ du prøve denne lækre kage.


Brownie med flødebolleguf & Saltet Karamel sauce

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 18 minutter
Antal: 1 kage
Forfatter: mad_anstalten

Ingredienser

Brownie

  • 3 stk. Æg
  • 2.5 deciliter Sukker
  • 2 dl Mel
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 3 spsk. Kakao pulver
  • 125 gram Smør
  • 100 gram Mørk chokolade

Marengs Guf

  • 2 stk. æggehvider
  • 2.5 deciliter Sukker
  • 1 pinch Vaniljesukker

Saltet karamelsovs

  • 1 deciliter Sukker
  • 1 spsk. Smør
  • 1.5 deciliter Fløde
  • Flagesalt

Sådan gør du

Brownie

  • Pisk æg og sukker sammen.
    Smelt smørret og chokoladen sammen.
    Bland de tørre dele i æggesnapsen og dernæst smør/choko blandingen.
    Hældes i en bradepande og bages ved 180° i cirka 15-18 minutter.
    Lad den køle af.
     

Marengs Guf

  • Pisk hviderne stive og tilføj lidt efter lidt sukkeret. Tilsæt et nip vaniliesukker.
     

Saltet karamelsovs

  • Smelt sukker og tilsæt smør.
    Kog fløden ind i sukker blandingen til rette konsistens opnås.
    Tilsæt flagesalt.
    Lad den køle af. Huskpå at kold karamel er tykkere end varm.
     

Samling af kagen

  • Fordel marengsguffen på den afkølede brownie.
    Fordels nænsomt karamelsaucen over marengsguffen.

Om forfatteren


mad_anstalten inspirere med sund morgenmad - lækre smoothies - skønne kager og nemme retter

Følg mig på Instagram her