
Opskrift på broccoliboller
Verdens bedste og nemmeste glutenfri broccoliboller med få ingredienser.
Propfyldt med gode næringsstoffer fra broccolien er disse glutenfri boller et super alternativ til den almindelige burgerbolle. De kan også fint gøre det som både morgenboller, sandwichboller m.v. Kun fantasien sætter grænser – og så er de rørende nemme at gå til!

Broccoliboller
Ingredienser
- 1 stk. Broccoli hoveder
- 4 stk. Æg
- 6 spsk. Mandelmel
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 deciliter Glutenfri havregryn
- Salt Lidt
- Sesamfrø til pynt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Skær broccolihovedet i små stykker og hæld kogende vand over.
- Lad det stå i 3 minutter.
- Hæld vandet fra og blend broccolien til ensartet masse.
- Bland broccolien med de resterende ingredienser i en skål. Tilføj ekstra havregryn, hvis dejen er lidt for flydende.
- Beklæd en bageplade med bagepapir.
- Form bollerne med en ske og læg dem på bagepladen.
- Drys lidt sesamfrø ovenpå.
- Bag bollerne i cirka 25 minutter.
- Server og nyd 🙂
- Fungerer også super godt til frokost som en sandwichbolle med humus og lidt kyllingestrimler og avokado i.