ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Broccoliboller

BIRGITTE R. | 6. juni 2019
Verdens bedste og nemmeste glutenfri broccoliboller med få ingredienser. Propfyldt med gode næringsstoffer fra broccolien er disse glutenfri boller et super alternativ til den almindelige burgerbolle

Verdens bedste og nemmeste glutenfri broccoliboller med få ingredienser.

Propfyldt med gode næringsstoffer fra broccolien er disse glutenfri boller et super alternativ til den almindelige burgerbolle. De kan også fint gøre det som både morgenboller, sandwichboller m.v. Kun fantasien sætter grænser – og så er de rørende nemme at gå til!


Antal: 8 Stk

Broccoliboller

Verdens bedste og nemmeste glutenfri broccoliboller med få ingredienser. Propfyldt med gode næringsstoffer fra broccolien er disse glutenfri boller et super alternativ til den almindelige burgerbolle
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Birgitte R.
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 stk. Broccoli hoveder
  • 4 stk. Æg
  • 6 spsk. Mandelmel
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 deciliter Glutenfri havregryn
  • Salt Lidt
  • Sesamfrø til pynt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Skær broccolihovedet i små stykker og hæld kogende vand over.
  • Lad det stå i 3 minutter.
  • Hæld vandet fra og blend broccolien til ensartet masse.
  • Bland broccolien med de resterende ingredienser i en skål. Tilføj ekstra havregryn, hvis dejen er lidt for flydende.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir.
  • Form bollerne med en ske og læg dem på bagepladen.
  • Drys lidt sesamfrø ovenpå.
  • Bag bollerne i cirka 25 minutter.
  • Server og nyd 🙂
  • Fungerer også super godt til frokost som en sandwichbolle med humus og lidt kyllingestrimler og avokado i.

Om forfatteren


Birgitte kan godt lide et let men spændende måltid. Glutenfri og masser af grønsager?