x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Bearnaisekartofler

ANNE METTE AUTZEN | 27. oktober 2021
Lækker os skøn udgave af flødekartofler, med masser af smag af bearnaise.
Bøf bearnaise med kartofler er bare et sikkert hit, så her har jeg valgt at lave det på en anderledes måde.
Bearnaisekartofler

Lækker os skøn udgave af flødekartofler, med masser af smag af bearnaise.

Bøf bearnaise med kartofler er bare et sikkert hit, så her har jeg valgt at lave det på en anderledes måde.

Server f.eks. bearnaisekartoflerne med helstegt oksemørbrad og stegte champignon.

Velbekomme.


Bearnaisekartofler

Bearnaisekartofler

Lækker os skøn udgave af flødekartofler, med masser af smag af bearnaise.
Bøf bearnaise med kartofler er bare et sikkert hit, så her har jeg valgt at lave det på en anderledes måde.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Hovedret, Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 45 minutter
Hviletid: 5 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 2 kilogram Kartofler
  • Bearnaise købt færdig
  • Bøffelmozzarella

Sådan gør du

  • Kartoflerne skrælles og skæres i skiver.
    Gerne på et mandolinjern.
    Herefter puttes de i en gryde og koges cirka 10 minutter i letsaltet vand.
    Herefter hældes kartoflerne i et ildfast fad og overhældes med din yndlings bearnaise.
    Det skal dog være en købe-bearnaise, for hvis du bruger en hjemmelavet sauce, vil den skille i ovnen.
    Til sidst smuldres der bøffelmozzarella hen over bearnaisen.
    Retten stilles i ovnen ved 200 grader varmluft.
    Den skal tilberedes, indtil osten er gylden.
    Det tager cirka 25-30 minutter.
    Tag fadet ud af ovnen og lad kartoflerne hvile i 5 minutter, inden de serveres.  

Noter

Bearnaisekartofler

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet – gerne med sæsonens råvarer – hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!