Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Stegte champignon med hvidløg

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

23. januar 2019
Dejlige stegte champignon med hvidløg og persille. Svampene er et godt tilbehør til et stykke rødt kød, f.eks. oksemørbrad eller vildt.

Opskrift på stegte champignon med hvidløg

Dejlige stegte champignon med hvidløg og persille. Svampene er et godt tilbehør til et stykke rødt kød, f.eks. oksemørbrad eller vildt.

Retten er super nem at lave og champignon kan købes året rundt.


Antal: 4 personer

Stegte champignon med hvidløg

Dejlige stegte champignon med hvidløg og persille. Svampene er et godt tilbehør til et stykke rødt kød, f.eks. oksemørbrad eller vildt.
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 400 gram Champignon
  • 3 fed Hvidløg
  • 1 håndfuld Bredbladet persille
  • Olie Til stegningen

Sådan gør du

  • Rens champignon og skær dem i kvarte.
  • Steg dem i olie ved høj varme.
  • Pres hvidløgene ud over champignonerne og lad det stege med.
  • Grovhak persillen og drys over champignonerne!
  • Velbekomme!