x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Stegte champignon med hvidløg

ANNE METTE AUTZEN | 23. januar 2019

Dejlige stegte champignon med hvidløg og persille. Svampene er et godt tilbehør til et stykke rødt kød, f.eks. oksemørbrad eller vildt.

Retten er super nem at lave og champignon kan købes året rundt.


Stegte champignon med hvidløg

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 400 gram Champignon
  • 3 fed Hvidløg
  • Bredbladet persille En håndfuld
  • Olie Til stegningen

Sådan gør du

  • Rens champignon og skær dem i kvarte.
    Steg dem i olie ved høj varme.
    Pres hvidløgene ud over champignonerne og lad det stege med.
    Grovhak persillen og drys over champignonerne!
    Velbekomme!
    Stegte champignon med hvidløg

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!