Mangler du en lækker og luftig pandekage til brunchen eller som en lille lækker snack til de mindste i familien. Så er denne lækre og luftig bananpandekage måske lige noget for jer.
Opskrift på bananpandekager
Mangler du en lækker og luftig pandekage til brunchen eller som en lille lækker snack til de mindste i familien.
Så er denne lækre og luftig bananpandekage måske lige noget for jer.
Antal: stk
Bananpandekager
Mangler du en lækker og luftig pandekage til brunchen eller som en lille lækker snack til de mindste i familien. Så er denne lækre og luftig bananpandekage måske lige noget for jer.
Ingredienser
- 70 gram Moden Banan Svare til cirka en halv banan
- 4 gram Bagepulver
- 4 gram Vaniljesukker
- 100 gram Hvedemel
- 1 stk. Æg
- 100 gram Mælk
- 0.5 gram Salt
- 10 gram Smør Til stegning
Sådan gør du
- Mos bananen sammen med salt, vaniljesukker og bagepulver. Brug gerne et piskeris til det.
- Rør æg og mælk ud i bananen og tilsæt melet lidt af gangen.
- Sæt dejen til side.
- Varm en stegepande op tilsæt smør og lad det smelte (blive gyldent).
- Hæld dit smør over i dejen og rør den godt igennem med et piskeris.
- Sæt klatter af dej af på den varme stegepande med en spiseske og vend dem når toppen af pandekagen begynder at lave luftbobler. De skal blive fast i toppen, men må ikke brænde på.
- Vend pandekagerne og bag dem færdig.
Noter
Skal pandekagerne ikke bruges med det samme, kan du med fordel lade dem afkøle på en bagerist, og pakke dem i en plastikbøtte og på køl til de skal bruges.
Når pandekagerne skal lunes op, sæt dem på en bageplade og giv dem 10-15 minutter ved 100 grader varmluft.