
Er I klar på en super smovset alt-i-ét-fad, perfekt til weekenden menu…?
Så får I her bagte søde kartofler the nachos way…
I fadet er bagte kartofler med krydret kylling, tortillachips, revet ost, jalapenos og majs… Altså ret klassisk nachos med tilføjet ekstra fylde i form af søde kartofler, der klæder den ellers spicy ret super godt og sikrer mere mæthedsfølelse så det kan gå som et måltid i sig selv. Samtidigt er der skåret ned på mængden af tortillachips.
På toppen er en cremet, lynrørt guacemole og spicy salsa
Der er ren comfortfood med knald på smagen.

Bagte søde kartofler a la Nachos
Ingredienser
- 4 stk. Sødkartoffel
- 2 spsk. Olivenolie
- Salt og peber
- 4 stk. Kyllingebrystfilet
- 2 spsk. Krydderier tex mex/mexicansk krydderiblanding
- Smør til stegning
- 1 deciliter Jalapenos
- 1/2 pakke Tortillachips
- 2 håndfuld revet ost
- 1 deciliter Majs
Lynrørt guacemole
- 2 stk. Avocado
- 1,5 spsk. Creme Fraiche
- 1 spsk. Citronsaft
- Salt og peber
Desuden
- Salsa efter smag
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader, alm ovn.
- Skræl og skær kartoflerne i tern, put dem i et ovnfast fad og vend sammen med olie, salt og peber. Tilbered i ovn 20-25 min.
- Skær imens kylling i tern og svits i lidt smør sammen med tex mex krydderi til de er gennemstegte.
- Tag fadet ud af ovnen og hæld kylling ovenpå kartoflerne. Hak jalapenos og put ovenpå.
- Knus nachos let og fordel i fadet. Drys med revet ost og top med majs.
- Stil fadet tilbage i ovnen 5-7 min, til osten er smeltet.
- Blend alle ingredienser til guacemolen sammen.
- Server fadet med guacemole og salsa on the side
Noter

Om forfatteren
Instragram madblogger (henriette_ak)