Opskrift på bagt avokado med æg
På bordet er kommet bagt avocado med æg og ristet brød med avocadosalat…
To helt simple, men virkelig lækre små retter, som klæder ethvert morgen – eller brunch bord.
Vi nyder en langsom morgen og en dag uden planer – endnu ihvertfald.
Den bagte avocado bliver blød og cremet med en midte af smilende æg og så krydderier på toppen.
Salaten er frisk og blød og går glimrende til et sprødt ristet brød.
Bagt avokado med æg
Ingredienser
Bagt avocado med æg
- 1 stk. Avocado
- 2 stk. Æg Str. S
- Salt
- Peber
- Parmesan Revet
Avocadosalat
- 1 stk. Avocado
- 1 tsk. Citronsaft
- Salt
- Peber
- 1 håndfuld Spinat frisk, skyllet spinat
Sådan gør du
Bagt avocado med æg
- Halver avocadoen, tag stenen og lidt kød ud - så der er plads til et æg.
- Placer avocadoen i et ovnfast fad.
- Tilter de, kan du putte sølvpapir om, så de står lige.
- Slå et æg ud i hver og bag 20 minutter ved 200 grader.
- Drys salt, peber og revet parmesan ud over ved servering.
Avocadosalat
- Skær avocadoen i tern eller mos den.
- Vend citronsaft i og smag til med salt og peber.
- Vend spinaten i.
- Put salaten på ristet brød smurt med flødeost naturel og top det hele med revet parmesan.
- Enjoy!