x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Æggeruller med spinat og laks

HENRIETTE KRISTIANSEN | 10. april 2019

Lækker, sund og smagfuld aftensmad på bare 15 min…? Som ser ud af meget mere…? Det lyder utroligt ikk…? Ikk desto mindre er det lige hvad du får I disse æggeruller med spinat og røget laks ? De nemme og lynhurtige og smager så skønt! Have fun ?


Æggeruller med spinat og laks

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 200 gram Frisk spinat
  • 3 tsk. Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 3 stk. Æg
  • 100 gram Røget laks
  • 1 spsk. Flødeost Naturel
  • Dild Frisk

Sådan gør du

  • Skyl spinaten og lad den dryppe af.
    Steg den i 1 tsk olivenolie, til den falder sammen.
    Tag af varmen og læg i en sigte til afdrypning.
    Slå æggene ud i en skål og pisk sammen med salt og peber, evt andre krydderier også, hvis du ønsker mere smag.
    Put 1 tsk olie på en slip let pande og put halvdelen af æggemassen på.
    Steg æggerullen 2-3,min på hver side ved middel varme, til den er stabil.
    Tag af varmen og steg den næste.
    Smør hver æggerulle med flødeost, fordel den afdryppede spinat og laks på dem og rul dem stramt sammen.
    Server med salat og frisk dild på toppen ? 

Noter

Tip! Du kan bruge hvilket som helst fyld du ønsker og lige i denne kombi ville kyllingeskiver være godt, hvis du ønsker et alternativ til laks ? 

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.