Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Wonton suppe

Mette

Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?

28. maj 2018
En lækker opskrift på en wonton suppe , der er nem at lave og smager dejligt. Vi bruger færdiglavet wontondej og hønsefond, så retten kan laves på 20 minutter.

Opskrift på wonton suppe

Vi giver dig en lækker opskrift på en wonton suppe, der er nem at lave og smager dejligt.

Vi bruger færdiglavet wontondej og hønsefond, så retten kan laves på 20 minutter.


Antal: 2 Portioner

Wonton suppe

En lækker opskrift på en wonton suppe , der er nem at lave og smager dejligt. Vi bruger færdiglavet wontondej og hønsefond, så retten kan laves på 20 minutter.
Forfatter: Mette
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

Suppe

  • 1 liter Hønsefond
  • 2 tsk. Sukker
  • 0.5 tsk. Peber
  • 2 spsk. Fiskesauce
  • 4 tsk. Olie Smagsneutral
  • 3 fed Hvidløg

Wonton

  • 0.5 pakke Wontondej
  • 200 gram Hakket svinekød
  • 1 stk. Forårsløg Hakket
  • 1 spsk. Soya Lys
  • 1 spsk. Fiskesauce
  • 0.5 tsk. Sukker
  • 0.5 tsk. Peber

Sådan gør du

  • Suppe

    Start med at bringe hønsefonden i kog og tilsæt derefter sukkeret, peberet og fiskesaucen.
    Hak hvidløget fint og steg det gyldent i olien i en lille gryde.
    Læg det til side til anretningen.
     

    Wontons

    Placer kødet i en skål og tilsæt det hakkede forårsløg.
    Bland det hele sammen med den lyse soja, fiskesaucen, peberet og sukkeret.
    Lad det gerne trække i 15-20 minutter.
    Placer dejen på køkkenbordet og læg en teskefuld af farsen midt på dejen.
    Hav en lille skål med vand stående ved siden, som du kan dyppe en finger i og fugte dejen rundt om fyldet.
    Saml din wonton ved at løfte dejen op over fyldet og klem det godt sammen. 
    Kog dem i 3-4 minutter og de er klar til servering.


    Servering

    Placer et på wontons i en dyb tallerken og hæld den varme suppe henover sammen med lidt af hvidløg i olien.
    Pynt gerne med hakket rød chili, koriander og forårsløg.